IXO Museum
Re: IXO Museum
No, viděl jsem pár fotek na FB - máš pravdu. Navíc se dali do fantasy kosmických lodí a lokomotiv. Děs běs:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=84 ... 9338088380
https://www.facebook.com/photo/?fbid=84 ... 9338088380
No tak nám Disneyland pokračuje...
S tím ať jdou do p.....
No je to fakt nič moc, teda skôr "nula" vo vašom zábere.
No ani ja som nenašiel nič zaujímavé pre mňa. Zatiaľ.
Jedine čo utešuje, že už na veľtrhy sa moc nehrnú s novinkami, keď svet valcuje internet. Trendy sa menia. Viď aj účasť automobiliek na kedysi slávnom ženevskom autosalóne.
No ani ja som nenašiel nič zaujímavé pre mňa. Zatiaľ.
Jedine čo utešuje, že už na veľtrhy sa moc nehrnú s novinkami, keď svet valcuje internet. Trendy sa menia. Viď aj účasť automobiliek na kedysi slávnom ženevskom autosalóne.
Koukal jsem i na pěknou galerii na diecastsociety.com, ale z kategorií vintage, post vintage a post war už není na veletrhu vůbec nic.
IXO má nejhorší expozici. Půlku výstavní plochy zabírá závoďák v měřítku 1:1. Nejspíš nemají co vystavit. Ale pochválit se umí
IXO má nejhorší expozici. Půlku výstavní plochy zabírá závoďák v měřítku 1:1. Nejspíš nemají co vystavit. Ale pochválit se umí
Jo, taky jsem se tam všera díval. Samý nezajímavý krabice z "téměř" současnosti. Miliónkrát recyklovaný závoďáky. A další nesmysly. No, asi jim to lidi kupujou.
Nemám co kupovat, už mám absťák. Líbí se mi teď Cadillacy 40. a 50. let, co varábí Stamp. Resin bych přežil - ale cena je na mě dost vysoká na nějakou ucelenější sbírku. No je fakt, že resin pod 100 éček už není. S výjimkou Sparku, ale on to dorovná, věřím jim
Jinak vůbec nic. Nic, nic, nic
Nemám co kupovat, už mám absťák. Líbí se mi teď Cadillacy 40. a 50. let, co varábí Stamp. Resin bych přežil - ale cena je na mě dost vysoká na nějakou ucelenější sbírku. No je fakt, že resin pod 100 éček už není. S výjimkou Sparku, ale on to dorovná, věřím jim
Jinak vůbec nic. Nic, nic, nic
Byla to bída už pár let dozadu,ale letos je to totální zmar..Navíc absence CMC, Almost realu a Minichampsu rovněž cosi o stavu hobby ukazuje.
Bohužel je to tak . Nebyl ani Matrix a Esval. Sice resiny nekupuju, ale rád jsem si nad jejich modýlky zaslintal