Asi už do ní nepůjdu. Nějak mi doma dochází místo.
https://www.deagostini.com/cz/skoda-130
Škoda 130 1/8 DeA
Re: Škoda 130 1/8 DeA
Zajímavé, že se mi to nezobrazuje na stránkách DeA, pouze když kliknu na uvedený odkaz. Ale taky do ní nepůjdu, už mám Tatru a oktávii a další bych nedal finančně.
Nezobrazuje, lebo ide zatiaľ vraj iba o test - tí čo to aj "objednali", tak napríklad nejde platba kartou a ešte nikomu nič neposlali a svieti to aj pri prvej zásielke, niektorým predplatné dokonca bolo zrušené. Uvidíme, kedy to spustia "naostro".
Každopádne ako som už aj písal inde, do žiadnej 1/8 od DeA nejdem, aj keď by som ich chcel - to riziko, že to nedostaviam, lebo chyba na strane DeA je vysoké a nestojí mi to za to. Radšej by som to zaplatil hneď za všetky diely (aj keď by peňaženka riadne protestovala), ale to nejde, takže žiaľ nič.
Každopádne ako som už aj písal inde, do žiadnej 1/8 od DeA nejdem, aj keď by som ich chcel - to riziko, že to nedostaviam, lebo chyba na strane DeA je vysoké a nestojí mi to za to. Radšej by som to zaplatil hneď za všetky diely (aj keď by peňaženka riadne protestovala), ale to nejde, takže žiaľ nič.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Myslel jsem, že bude na střídačku teď zase nějaká Tatra, tak nic. No, alespoň ušetřím.
Video pro méně chápavé.
https://www.youtube.com/watch?v=jv-SwWfsmuc
https://www.youtube.com/watch?v=jv-SwWfsmuc
Zdravím , UŽ JE TO TADY ,už se může objednávat .!!!
Tak nějak nevím, co si u této kolekce myslet. Stotřicítka by se mi líbila a je holt v tomto měřítku dražší než v nějakém menším a holt to dlouho trvá. Ale jaké máte zkušenosti s objednávkou? Já jsem poprvé objednával, když se objevila "na zkoušku". Nepřišlo nic, u kolekce v mé zóně se objevilo, že předplatné bylo zrušeno. Pak jsem jí znovu objednal, když jí Deagostini znovu anoncovalo. První balíček měl přijít kolem půlky ledna. Na stáncích se objevilo první číslo. Koupil jsem si ho a sestavil, abych už kousek měl, než přijde první balíček. 29,- korun mě nezabije. Před pár dny jsem se ve své zóně koukal, jestli už se balíček chystá a zjistil jsem, že i tohle druhé předplatné je zrušeno. Napsal jsem na zákaznický servis, kde mi po 9 dnech odepsali, že předplatné bylo zrušeno a mám si kolekci znovu objednat a pak je znovu kontaktovat, aby kolekci uvolnili. Znovu objednat to nejde, skončím u toho, že už objednáno mám a jestli chci kolekci uvolnit, mám kontaktovat zákaznický servis. Tak jsem jim znovu napsal, že chci objednávku uvolnit. Taky jsem jim napsal, že jsem u nich za ta léta odebíral už 6 kolekcí, a jestli tentokrát moje peníze nechtějí, tak ať to nechají plavat, bez dalšího modelu se nakonec asi i obejdu.
Úprimne? Práve pre prístup celého DeAgostini si od nich žiadnu "skladačku" neobjednám. A už som to tu aj niekde predtým písal - Ak by ti to aj začalo chodiť, kde je istota, že to isté, čo ti spravili teraz nespravia po 60. alebo inom čísle? A čo potom? Peniaze v ...
Nemám ale problém od nich odoberať Kaleidoskop Škoda - ak by aj kedykoľvek skončili, alebo nejaké číslo vynechali, nič sa nedeje. Stále ti ostanú ostatné modely. Ale pri "skladačke" si v takom prípade v podstate skončil a nemáš nič, iba si minul peniaze za niečo, čo už asi nikdy nedokončíš (jasné, je plno ľudí, ktorí nemali problém, ale poznám aj takých, ktorí áno). Ak by bola možnosť dodania všetkých dielov naraz, tak by som to bral, aj keď by to bola riadna pálka, ale mal by som istotu, že mám všetko.
Nemám ale problém od nich odoberať Kaleidoskop Škoda - ak by aj kedykoľvek skončili, alebo nejaké číslo vynechali, nič sa nedeje. Stále ti ostanú ostatné modely. Ale pri "skladačke" si v takom prípade v podstate skončil a nemáš nič, iba si minul peniaze za niečo, čo už asi nikdy nedokončíš (jasné, je plno ľudí, ktorí nemali problém, ale poznám aj takých, ktorí áno). Ak by bola možnosť dodania všetkých dielov naraz, tak by som to bral, aj keď by to bola riadna pálka, ale mal by som istotu, že mám všetko.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek