TATRA 603
Re: TATRA 603
Konečně jsem zase měl chvilku času, já to nakonec přeci jen dostavím a pak to asi nabídnu k prodeji.
-
Číslo 129 - přední stěrače a zadní drobná lišta.
-
705 + 5 = 710
-
-
Číslo 129 - přední stěrače a zadní drobná lišta.
-
705 + 5 = 710
-
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore fakt jak to?? No jen. aby jsi na tom neprodělal. Viděl jsem postavenou Š100 za 10500 Kč a zatím to nikdo nechce
To mi je jasné, že na tom prodělám. Ale je to prostě IXO... Vedle prémiových 1:18 se to postavit nedá. Nebo to nabídnu zdarma do muzea tatrovky, kdyby to třeba chtěli.
A pak jsem se také rozhodl, že rozprodám s výjimkou CMC úplně celou sbírku 1:18, takže i proto mi nedává smysl si to nechat. Se sbíráním v podstatě končím.
A pak jsem se také rozhodl, že rozprodám s výjimkou CMC úplně celou sbírku 1:18, takže i proto mi nedává smysl si to nechat. Se sbíráním v podstatě končím.
To jsi dospěl k velmi radikálnímu řezu. Ale věřím, že to máš promyšlené. Taky si říkám, jak by se ta sbírka dala osekat...a zatím jsem se k něčemu takovému nedostal. Napadají mě nanejvýš jednotky kusů, co bych teoreticky mohl pustit
Zdravím , to;T603 Gratuluji k úspěšnému dokončení a pěkné prezentaci ,mám hotovo od května .Ještě zkusím Škodu 130RS .
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore nějaké Rally na prodej co nemám ??Dali.B píše: ↑27 lis 2023, 19:21To mi je jasné, že na tom prodělám. Ale je to prostě IXO... Vedle prémiových 1:18 se to postavit nedá. Nebo to nabídnu zdarma do muzea tatrovky, kdyby to třeba chtěli.
To teda zírám! A co budeš dělat, když nebudeš sbírat modýlky? Teda, jestli nejsem moc zvědavýDali.B píše: ↑27 lis 2023, 19:21To mi je jasné, že na tom prodělám. Ale je to prostě IXO... Vedle prémiových 1:18 se to postavit nedá. Nebo to nabídnu zdarma do muzea tatrovky, kdyby to třeba chtěli.
No, co budu dělat... Asi to, co dělají všichni ostatní, kteří nesbírají. Postupně se dostávám do jiné etapy života, kdy mám na sbírání modelů stále méně času. A tak jsem došel k závěru, že ten čas, který mám, nebudu už nadále věnovat něčemu v podstatě tak neužitečnému. Ale moudro praví, nikdy neříkej nikdy, takže ani já nevylučuji, že si třeba ještě nějaké CMC pořídím. Ale v nadcházejícím roce, možná i delším období, tam nevidím nic. 250 GTO je špatně a následné Porsche 904 mě nezajímá.
Jasně, to chápu. Mě bude za chvilku 73, tak už asi nic měnit nebudu. To víš, že mám i jinou zábavu. Třeba chaloupku a skutečná klasická auta. Ale modýlky mají tu výhodu, že na mě v pohodě počkají. Když se pořídíš třeba jezdeckého koně, tak za ním musíš i tehdy, kdy se Ti nechce