Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
No chystal jsem alpine v 1/12 a nissan gtr v 1/12, ale vítězem se stavá SLS AMG.U alpinky se bojím kvality a nissan je vcelku drahý, i když o kvalitě nepochybuji.Poté co jsem zjistil v jakých cenových a kvalitativních rovinách se modely od premium classixxs pohybují tak neváhám ani minutu.
Bude to dlouhá doba do prosince .
Alpinu ještě zvaž, není tak drahá a je to super Limitka
To amg takyBaRT píše:Alpinu ještě zvaž, není tak drahá a je to super Limitka
No mě ta kvalita vzhledem k měřítku 1/12 u Premium ClasiXXs nepřijde vůbec přesvědčivá, viz Porsche 911 Carrera. Špičkově udělaná osmnáctina má podle mě mnohem větší hodnotu, než ty obrovské prázdné plochy na takovéto 1/12.Ondra píše:Poté co jsem zjistil v jakých cenových a kvalitativních rovinách se modely od premium classixxs pohybují tak neváhám ani minutu.
To je sice pravda že propracovaná 1/18 je lepší jako kdejaká 1/12, ale jsou modely aut které bych si přál v tom větším měřítku.
Jednou jsem viděl, ješte v dobách kdy jsem o luxusních modelech neměl ani páru, na vlastní oči MB SLR Mclaren od motomaxu v 1/12.Ten model se mi tak zalíbil, že jsem byl rozhodnut si nějakou 1/12 pořídit.Nemůžu říct že byl ten model přímo odfláknutý, patří sice k těm hodně levným, ale na pouhé dívání byl k nezaplacení.Pokud bude i v té kvalitě PC tak budu nadmíru spokojený-Pěkný otevíratelný model nádherného auta v 1/12, který mně(Spořícího studenta ) cenově nezruinuje.Mimoto nemusím na něj čekat až 4 roky jako u AA.
U 1/12 otto se obávám těchto věcí-Foliová okna(Na velké ploše to nebude moc dobře vypadat), špatně nasazené doplnky v interiéru(Rozebrat model bych dokázal, ale zpátky složit ), lepidlo zejména u oken a netuším jestli jsou kola z plastu nebo z gumy.To že nejde nic otevřít je jasné, ale u té 1/12 to hodně irituje.V tomhle případě je vážne lepší 1/18 od kyosha.
Kdyby ten model nakonec dělalo kyosho tak ty peníze dám.Co jsem se díval, má kyosho 1/12 jedny z nejlepších vzhledem k dostupnosti a průměrné ceně ostatních luxusních 1/12.
P.s.:Ale coopery má PC pěkné no ne?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Jednou jsem viděl, ješte v dobách kdy jsem o luxusních modelech neměl ani páru, na vlastní oči MB SLR Mclaren od motomaxu v 1/12.Ten model se mi tak zalíbil, že jsem byl rozhodnut si nějakou 1/12 pořídit.Nemůžu říct že byl ten model přímo odfláknutý, patří sice k těm hodně levným, ale na pouhé dívání byl k nezaplacení.Pokud bude i v té kvalitě PC tak budu nadmíru spokojený-Pěkný otevíratelný model nádherného auta v 1/12, který mně(Spořícího studenta ) cenově nezruinuje.Mimoto nemusím na něj čekat až 4 roky jako u AA.
U 1/12 otto se obávám těchto věcí-Foliová okna(Na velké ploše to nebude moc dobře vypadat), špatně nasazené doplnky v interiéru(Rozebrat model bych dokázal, ale zpátky složit ), lepidlo zejména u oken a netuším jestli jsou kola z plastu nebo z gumy.To že nejde nic otevřít je jasné, ale u té 1/12 to hodně irituje.V tomhle případě je vážne lepší 1/18 od kyosha.
Kdyby ten model nakonec dělalo kyosho tak ty peníze dám.Co jsem se díval, má kyosho 1/12 jedny z nejlepších vzhledem k dostupnosti a průměrné ceně ostatních luxusních 1/12.
P.s.:Ale coopery má PC pěkné no ne?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Kyosho v 1/12 je super, není zdaleka tak drahé jako třeba GMP nebo CMC. Na tom Coopříku se ta dvanáctina skoro neprojeví, protože to auto je tak maličké, že z toho je ve výsledku taková větší osmnáctina.
tak přece? Nebo to máš pro někoho?
... i když jsem o ní vážně uvažoval,tak jsem to pak zavrhl.Ty dvanáctiny jsou už moc velký a při přenášení už potřebuješ dvě ruce .Tohle mám pro jednoho kolegu sběratele.Ale v osmnáctině od OttO by to byla fakt nádhera.