WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Oktávku som objednal, už sa teším, keď ju postavím vedľa Š130RS.
Lancia Delta Integrale 16V #1 3. safari rally 1991 Martini Racing 1:18 Solido.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná kolekce Martini
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dnes doplněna sbírka o mistra světa z roku 1997 Tommiho Makinena (OttO)
Konečne poriadny rezin !!!
Ale nie, neútočim na kováky, ja som len rád, že tu aj iný dal rezinový model a ešte od môjho obľúbeného výrobcu. Ináč pekný model to je.
Ale aj mne príde nový ottík, ako som tu písal, Octavia WRC.
A na nové mesiace v predobjednávke mám vyhliadnutú už v poradí tretiu cupovú Alpine GTA
Ale nie, neútočim na kováky, ja som len rád, že tu aj iný dal rezinový model a ešte od môjho obľúbeného výrobcu. Ináč pekný model to je.
Ale aj mne príde nový ottík, ako som tu písal, Octavia WRC.
A na nové mesiace v predobjednávke mám vyhliadnutú už v poradí tretiu cupovú Alpine GTA
- Přílohy
-
- IMG_2679.jpeg (151.58 KiB) Zobrazeno 397 x
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Forever Colin by včera oslavil 55 let. Tak jeden modýlek z mé sbírky.
Parádní model Collinova Fordu, stejně jako všechny WRC od AutoArt z této doby (poměr cena /kvalita).Jenom je škoda, že výrobce natiskl špatnou startovku Rallye Monte Carlo 2001. Ten rok se začala používat s odlišným designem. Model vlastním také a podařilo se mi sehnat obtisky (přední kapota a zadní okno), a tak se mi podařilo ještě více jej přiblížit originãlu.
Tak Octavia WRC od Otíka je už na ceste
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Našli ste niekde foto tej ottikovej Octavky, teda okrem fotiek čo dal Otto? Zatiaľ sú iba fotky druhých modelov z augusta.
Zatiaľ nie a myslím, že zatiaľ ani nikomu neprišla, čo sa asi zmení v týchto dňoch. Mne bola odoslaná 5.9. a predpokladám, že ostatným +- tiež, takže frantíci ju už možno zajtra budú mať doma, ak nie už dnes.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek