Rezin 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rezin 1:18
Krásné stroje
Laudoracing-model - Fiat Abarth 031 Giro d’Italia 1975
Samotný Fiat 131 Mirafiori bol veľmi vydarený dizajn a v závodnom prevedení na Giru 1975 mal asi najagresívnejší výzor.
Samotný Fiat 131 Mirafiori bol veľmi vydarený dizajn a v závodnom prevedení na Giru 1975 mal asi najagresívnejší výzor.
Lancia Stratos Gruppo 5 Giro d’Italia 1977 car #539 Alitalia Driver: S.Munari – P.Sodano
Ještě větší brutal od TECNOMODEL
Ještě větší brutal od TECNOMODEL
To veru áno! A vo farbách Alitalia nemá chybu.
Len nám to všetko dražie.
Len nám to všetko dražie.
Laudoracing-Model
Dunovka z filmu “Ak sa nahneváme, budeme zlí”
Dnes dorazila Dunovka z môjho obľúbeného filmu, nad ktorou som tak dlho váhal, až sa začali jej jednotlivé kombinácie vypredávať. Pritom bola vyrobená vo veľkej sérii, do akých počtov sa Laudoracing asi nikdy doteraz nepustil. A vtedy do toho zasiahla moja manželka a prikázala mi ju kúpiť. Veľká vďaka jej!!!
Samozrejme sú k nej aj dvaja fešáci, Bud a Terence.
Moc som to nevybaľoval, ide späť do krabičky.
Ešte malá poznámka k plochým blatníkom týchto bugy. Duchovný otec a tvroca prvých plážových bugy na VW Chrobák, Bruce Meyers, ich navrhol vraj preto, aby bolo kde položiť pivo.
Dunovka z filmu “Ak sa nahneváme, budeme zlí”
Dnes dorazila Dunovka z môjho obľúbeného filmu, nad ktorou som tak dlho váhal, až sa začali jej jednotlivé kombinácie vypredávať. Pritom bola vyrobená vo veľkej sérii, do akých počtov sa Laudoracing asi nikdy doteraz nepustil. A vtedy do toho zasiahla moja manželka a prikázala mi ju kúpiť. Veľká vďaka jej!!!
Samozrejme sú k nej aj dvaja fešáci, Bud a Terence.
Moc som to nevybaľoval, ide späť do krabičky.
Ešte malá poznámka k plochým blatníkom týchto bugy. Duchovný otec a tvroca prvých plážových bugy na VW Chrobák, Bruce Meyers, ich navrhol vraj preto, aby bolo kde položiť pivo.
Ottomobile - Alpine A110
Končí mi dovolenka, počasie mi síce nedovolilo urobiť väčšinu plánovaných vecí, no aspoň som sa pohrabal v starších modeloch. Tak na odľahčenie, cca 2 roky starý model - limit 500 ks
Končí mi dovolenka, počasie mi síce nedovolilo urobiť väčšinu plánovaných vecí, no aspoň som sa pohrabal v starších modeloch. Tak na odľahčenie, cca 2 roky starý model - limit 500 ks
Laudoracing-models - Fiat 130 coupe 1971 (Pininfarina)
52 rokov starý dizajn, pre mňa úžasný Fiat, úplná iná dimenzia ako bol vtedy vyrábaný sedan 130.
52 rokov starý dizajn, pre mňa úžasný Fiat, úplná iná dimenzia ako bol vtedy vyrábaný sedan 130.
Je nádherný! Zvláštní je, že když byl ten vůz nový, tak se mi moc nelíbil. Připadal mi moc hranatý a se slzou v oku jsem vzpomínal na Fiat 2300 S Coupe. Čas ukázal, že měl Pininfarina pravdu. Jako ostatně téměř vždycky