Klasika
Re: Klasika
To je fakt. Zkušený sběratel si vždycky nákup dobře zdůvodní. Je třeba si dělat radost. Už brzy bych měl mít “Sněhurčinu rakev” 
Právě jsem vybalil toužebně očekávaný modýlek. Fakt se povedl! Barva je trošku jiná, ale opravdu krásná. Kvalita laku je skvělá a se zpracováním jsem taky moc spokojený 
Pekný model. Farba mala mať aký odieň?
Díky! Původně měla být světle modrá 
Už som to pozrel v starších komentoch, vyzerá fakt maličko tmavšia, no keby bola na svetlejšom stole fotená, bude to skoro ok 
Do predaja prišiel Autocult - Aero 50 Sodomka Dynamic. Mal by to byť voz č.3. - s dovolením foto z knihy “Automobily Aero s karoseriemi Sodomka”. Je to tretí diel z krásnej osemdielnej “epopeje” o karosériách Sodomka.
Predchádzajúci model Dynamiku mám, tak zvažujem aj nad týmto. Má síce mohutnejšiu stavbu strechy, nuž čo už.
Pred pár rokmi sme si urobili výlet do Vysokého Mýta kvôli Sodomkovi a tam vystaveným vozom a hlavne tomu jednému z dvoch existujúcich Dynamikov.
Predchádzajúci model Dynamiku mám, tak zvažujem aj nad týmto. Má síce mohutnejšiu stavbu strechy, nuž čo už.
Pred pár rokmi sme si urobili výlet do Vysokého Mýta kvôli Sodomkovi a tam vystaveným vozom a hlavne tomu jednému z dvoch existujúcich Dynamikov.
Moc pěkný, ale bohužel to není kov
.
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 19 črc 2023, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Přesto je fakt krásný! Moc se mi líbí barevná kombinace
. Zajímavý je tím, že je to spíš Coupé, ale vzhledově převlečené za Cabriolet s nataženou střechou 
Pozerám tie dve fotky a značka vpredu robí taký úhľadnejší tvar, zaujímavé, ako to zmení výzor.
Taky jsem to zaznamenal a boční odvětrání kapoty je dobové fotce tmavé. Proč jsou tam rozdíly, to nevím, ale nejspíš z výrobních důvodů. Taky jsem koukal, že má model luxusní provedení obalu. Ovšem osobně mám raději krabičky okénkové