IXO Museum
Re: IXO Museum
No, to gratuluju. Kompletní sbírka. Škoda, že pravděpodobnost pokračování se blíží nule. Jak řešíš tu dopravu?
Díky! Během pár měsíců má cestovat do Evropy kamaráda známá, tak snad poletí modylek s ní 

Hlásím, že jsem podle plánu objednal další modýlek. Už ho mají na carmodel.com. Museum to sice není, ale do kolekce Mercedesů se bude hodit 
Jasně, že jsem ho objednal tady. Raději chvilku počkám. Těším se rád
Jasně, že jsem ho objednal tady. Raději chvilku počkám. Těším se rád
No asi nám nezbyde, než se poohlédnou jinde, než na auta do cca 1939. Mě se čím dál víc líbí poválečné ameriky, jak jsem tu psal o pár stránek dříve. No ale 110 éček za Stamp Model v resinu nedám. Ono vůbec, až se dá i IXO na resin, tak to bude konec. Norev už dlouho nevyrobil nic, co by se mi líbilo, jen samé moderní krabice (před lety občas veterána vyrobil, jel i prototypy v 1:18 - to už skončilo), Minichamps - ani nemám přehled, zčásti už jede resin a ceny všeho už jsou jak za resin.... Pracky bych si utrh, že jsem před lety nekoupil od Minichampsu Bentley Blower nebo krásný Horch 853A, který Minichamps vyráběl v několika barevných kombinacích. Vše z kovu. No, tak jsem upustil páru z kotle 

Je to tak, ale myslím, že IXO resinové modýlky v měřítku 1:43 neplánuje. Ta epizoda už tady byla, a to u labelu Premium X. Nejspíš se moc neprodávaly, protože v závěru kolekce už byly i tam většinou kovové pod kódem PRD 
Modýlek jsem právě vybalil. Zatím ho mám v práci. Líbí se mi moc 
Koukal jsem teď na stránky IXO. Máme duben. Jasně, že tam katalog na 2. čtvrtletí není. Proč se vůbec nedivím 

Jo, zapomněl jsem to sem dát. Psal jsem jim na fb, jak s dalším katalogem, prý že katalog byl jen pro Norimberk a že další informace mají na webu. Jo jo, holt časy IXA z doby deset, patnáct let staré se už nevrátí.
Díky! Ale žádné překvápko 

Jinak jsem se těšil, že vydají v CLC kolekci alespoň předválečnou a těsně poválečnou klasiku z Kaleidoskopu, ale taky nic. Fakt to nechápu. Zájem by určitě byl, protože se právě takové parádní kousky následně prodávají za vyšší ceny, než ty moderní tuctovky