Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
61. a 62. sú isté.
No a ostatné sa uvidí, ale bolo by to celkom fajn. Mne osobne tam strašne chýba Fabia RS (6Y) a je veľká škoda, že tam nie je ani jeden L&K. Možno v ďalšom predĺžení
No a ostatné sa uvidí, ale bolo by to celkom fajn. Mne osobne tam strašne chýba Fabia RS (6Y) a je veľká škoda, že tam nie je ani jeden L&K. Možno v ďalšom predĺžení
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Poněkud neinvenční ...
Kolega zberateľ mi poslal ten nedávno tu uverejnený zoznam v obrázkovej forme, čo sa túla po sieťach, ktorým ja neholdujem. 4-5 kúskov chcem aj ja.
- Přílohy
-
- E28BF83E-6367-4023-B2CD-D808664F874A.jpeg (232.23 KiB) Zobrazeno 1475 x
Toto sa vydarilo ! Vďaka.
Super! Pro mě Rapid 1500 OHV a 935 Dynamic. Teda pokud budou v kolekci CLC . Fotku úplně stejného Rapida jsem sem už dával jako důkaz, že nejsou všechna předválečná auta stejná
Včera dorazila Octavia III. a Karoq. Octavia mi přišla malounko lepší, než ta od Abrexu, ale to může být jen můj subjektivní dojem.
Dnes neplánovaná prehliadka kamarátového kaleidoskopu.
Síce všetko v blistroch, ale super!!!
Síce všetko v blistroch, ale super!!!
Pěkné! Asi bych je taky nevybaloval
Bude ich 100 ??
Ja ich má tiež zatiaľ v blistri. Ale iba z dôvodu, že som im ešte nekúpil plexi krabičky a nechcem aby sa na ne prášilo. Ešte stále neviem, či ich chcem dať do Abrexáckych (zaberajú trochu menej miesta na dĺžku), alebo iba kúpim vrchy na ich originálne podstavce (s tým, že tie dlhšie a aj tie užšie by sa vymenili aj podstavce). A nechcem to kupovať po častiach, lebo sa vyrojilo veľa plexi vrchov s rôznymi rozmermi (rôzna výška a aj prevedenie rohov plexi) a nechcem aby som ich nakoniec mal viac druhov.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek