TATRA 603
Re: TATRA 603
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Číslo 118 - přední šikmý koberec.
Tak toto se soudruhům tedy vůbec nepovedlo. Tyto čísla s koberci měly být o několik desítek čísel dříve. Teď po nás podle návodu chtějí, abychom rozebrali části řízení, odmontovali palubní desku od podlahové plošiny, to vše aby byl k nalepení koberců přístup. Já nevím, ale demontovat šroubky v plastu a pak je znovu šroubovat mi přijde jako zhovadilost, takže jsem si pomohl pár pomůckami, odsunul sedačku úplně dozadu a ten koberec jsem tam dostal. Jediné, co se opravdu muselo demontovat, byl pedál plynu. Uvidím, jak se mi povede v příštím čísle zahnout ten koberec levého podběhu za pedál spojky.
-
678 + 1 = 679
-
Tak toto se soudruhům tedy vůbec nepovedlo. Tyto čísla s koberci měly být o několik desítek čísel dříve. Teď po nás podle návodu chtějí, abychom rozebrali části řízení, odmontovali palubní desku od podlahové plošiny, to vše aby byl k nalepení koberců přístup. Já nevím, ale demontovat šroubky v plastu a pak je znovu šroubovat mi přijde jako zhovadilost, takže jsem si pomohl pár pomůckami, odsunul sedačku úplně dozadu a ten koberec jsem tam dostal. Jediné, co se opravdu muselo demontovat, byl pedál plynu. Uvidím, jak se mi povede v příštím čísle zahnout ten koberec levého podběhu za pedál spojky.
-
678 + 1 = 679
-
Myslím, že koberce původně součástí neměly být, ale asi bylo potřeba kolekci trochu natáhnout. V čísle 124 je koberec do zavazadlového prostoru - ten po nalepení zakryje tu krásně strukturovanou podlahu prostoru i průhledný kontrolní otvor. Ten je tam tím pádem úplně zbytečný.
Číslo 119 - koberce předních podběhů.
Nakonec přece jen musela palubní deska dolů. Koberce jsem tam sice dostal, i za ty pedály, ale byly trochu větší. Nahoře přečnívaly a byly ohnuté o 1-2mm pod palubní deskou. Sice to tam skoro není vidět, ale mě to štvalo. Tak jsem sundal palubku a koberečky oříznul přesně na hranu.
-
679 + 2 = 681
-
Nakonec přece jen musela palubní deska dolů. Koberce jsem tam sice dostal, i za ty pedály, ale byly trochu větší. Nahoře přečnívaly a byly ohnuté o 1-2mm pod palubní deskou. Sice to tam skoro není vidět, ale mě to štvalo. Tak jsem sundal palubku a koberečky oříznul přesně na hranu.
-
679 + 2 = 681
-
Zdravím ,před týdnem došla zásilka č.33 s č.119 až 122 ,no momentálně nemám čas na Tatru neb pracuji na jiném modelu ,až
příští týden .
příští týden .
Zdravím. Velké finále se blíží. DeA si strhlo z karty platbu za poslední 4 čísla.
Ano, ano, už mám taky na kartě blokaci, vypadá to, že to všechno dobře dopadne.
Číslo 120 - podlahové koberce, zpětná montáž plynového pedálu a palubní desky, odpojení kabelů a jejich umístění do podlahové plošiny a přemontování táhel řízení.
-
681 + 3 = 684
-
-
681 + 3 = 684
-
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 28 bře 2023, 19:07, celkem upraveno 1 x.