Zdravím všechny stavitele modelů 1:8. Půjdete do něj někdo?
Je to "efjednička" mého mládí, bylo mi 11 let a ani jsem nevěděl, co to nápis JPS znamená. Tento Lotus byl pro mě se svým černým designem a zlatými nápisy jako z jiného světa.
Díky za případné příspěvky.
Lotus 72D JPS 1:8 Pocher.
Re: Lotus 72D JPS 1:8 Pocher.
Já sice ne, nemůžu mít vše a nějaký ten Lotus mám. Srdcovka od malička to ale je také.
Re: Lotus 72D JPS 1:8 Pocher.
Velmi vážně jsem o koupi uvažoval a už malém i objednal. Pak jsem ale četl dost komentářů ze stavby tohoto modelu, kde byly popisovány chyby v návodu, nekvalitní, zkřivené či jinak nesedící díly. No prostě jsem to raději vzal, ač pravé JPS Lotus 72 považuji za nejhezčí formuli 1 všech dob. Je to ale pouze můj názor a mnoho stavebnic už je úspěšně, či méně úspěšně poskládalo.
Kdo je “kitař”, zajisté by si se spoustou problému, co tuto stavbu provází poradil, to já, ale nejsem. Také je tam dosti části, které se k sobě lepí. Bohužel v návodu jsou špatné postupy a pokud něco slepíte, tak už třeba další díly nedostanete tam, kam patří.
Nikoho ale tímto od koupi neodrazuji. Model je to opravdu krásný, pokud se podaří uspěšně sestavit
Kdo je “kitař”, zajisté by si se spoustou problému, co tuto stavbu provází poradil, to já, ale nejsem. Také je tam dosti části, které se k sobě lepí. Bohužel v návodu jsou špatné postupy a pokud něco slepíte, tak už třeba další díly nedostanete tam, kam patří.
Nikoho ale tímto od koupi neodrazuji. Model je to opravdu krásný, pokud se podaří uspěšně sestavit