Je to tak, proto jsem rád, že jsem se sbíráním začal už před lety, kdy ještě něco bylo.
IXO Museum
Re: IXO Museum
Souhlas, ale vůbec nevím, kam bude moje sbírání dál směřovat. Rozhodně nebudu takový vůl, abych kupoval něco, co nechci
Jinak kvalita expozice je dost bídná. Některé vitríny jsou skoro prázdné a místo zabírá skutečné auto. Mám pocit, že nemají co vystavit
Jinak kvalita expozice je dost bídná. Některé vitríny jsou skoro prázdné a místo zabírá skutečné auto. Mám pocit, že nemají co vystavit
Třeba tam ještě něco z klasiky někde je. Podle videa by tam měl být třeba Fiat Ritmo TC125 Abarth. Pořizovat ho nechci, ale taky ho tam nikde nevidím
Šance je snad za tou vitrínou, kde je VW Brouk a Volvo Amazon. V té druhé je něco tmavého, snad černého, ale je to blbě vidět
Šance je snad za tou vitrínou, kde je VW Brouk a Volvo Amazon. V té druhé je něco tmavého, snad černého, ale je to blbě vidět
No tak uvidíme od zítra, bude otevřeno pro veřejnost, snad bude víc fotek. JInak to,co jsem viděl, mi připadá nezajímavé. A to zatím u všech výrobců a nejen z pohledu mých zájmů.Samé uniformní moderné krabice.
H+H+ píše: ↑03 úno 2023, 10:57Třeba tam ještě něco z klasiky někde je. Podle videa by tam měl být třeba Fiat Ritmo TC125 Abarth. Pořizovat ho nechci, ale taky ho tam nikde nevidím
Co zkouknou tohle- první dva citroenky.
https://www.tacot.com/listings/nouveautes-neuf.php
Díky Ten by se mi líbil:
- Přílohy
-
- B83AC172-9BDA-4F35-B371-205EC38C66EC.jpeg (55.76 KiB) Zobrazeno 516 x
IXO odtajnilo další modýlek. Nevím, zda ho koupím, ale musím se svěřit. Na stejný typ jsem měl v Mototechně složenou vinkulaci. Na vůz se čekalo dlouhých 7 let:
Jasně, že jsem nedočkal. Pořadník byl zrušen. Vozy ze Západu byly sice hned, ale za úplně jiné ceny. Pak se Simca 1301 přestala vyrábět a nová 1307 se mi vůbec nelíbila. Jasně, od té doby jsem měl spoustu aut, ale ta jizva na duši už zůstala pořád 🥲
Jasně, že jsem nedočkal. Pořadník byl zrušen. Vozy ze Západu byly sice hned, ale za úplně jiné ceny. Pak se Simca 1301 přestala vyrábět a nová 1307 se mi vůbec nelíbila. Jasně, od té doby jsem měl spoustu aut, ale ta jizva na duši už zůstala pořád 🥲
To bylo nádherné auto!A v téhle barvě naprostá bomba.
Pamätám na ňu. Stála pri vedľajšej bytovke na parkovisku, v červenej farbe, a každé ráno som ju obdivoval pri ceste do školy. A mal ju celkom dlho, zmizla až v polovici 90-tych rokov.
Keby bola v červenej, šiel by som do nej .
Keby bola v červenej, šiel by som do nej .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek