TATRA 603
Re: TATRA 603
Číslo 113 - zadní plato, spodní část.
-
662 + 3 = 665
- -
A celá dosavadní stavba ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_8_TA ... eAgostini/
-
662 + 3 = 665
- -
A celá dosavadní stavba ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_8_TA ... eAgostini/
Zdravím ,tak ve čtvrtek došla čísla 111 až 114 , no už se blíží pomalu závěr.
Číslo 115 - rámeček a osvětlení zadní SPZ.
-
667 + 3 = 670
-
-
667 + 3 = 670
-
Číslo 116 - kompletace zadní kapoty motoru s osvětlením a její montáž do karosérie.
-
670 + 6 = 676
-
-
670 + 6 = 676
-
Zdravím ,v pátek došla 32.zásilka s č.115 až 118 +poslední pořadač . Už se blíží pomalu konec .
Jsem o kus dál, dorazila čísla 119 - 122. Číslo 121 je svatba karoserie a podvozku. Z téhle fáze jsem měl trochu obavy, ale průběh je překvapivě snadný a výsledek výborný. Větší obtíž je, že návod neudává, jakou délku kabelů s konektory ponechat trčet dopředu při jejich připevňování k podlaze interiéru. Vzal jsem to podle kabelu od osvětlení přístrojové desky po zasunutí LED diody do přístrojového štítu po konektor k základové desce a myslím, že budu mít problém nacpat všechny kabely vpředu pod kryt s bateriemi. Není kam je procpat z kufru ven do "meziprostoru", v tom místě je i řízení a kabelů hromada. Interiér s připevněnou kabeláží se vloží do karoserie a vše se nakonec přiklopí podvozkem. Šel jsem trochu napřed a sestavil i řízení - finální spojení řídících tyčí s řízením probíhá až po spojení karoserie s podvozkem otevřeným krytem náhradního kola. A ten rejd tedy nic moc. Je to jen o pár stupňů doprava a doleva.
V č.123 bude zbytek náhradního kola a do konce asi budou už jen poklice, víko baterek a mechanismus zavírání přední kapoty. Ale zbývá mi jedno zadní? plato z č.113 a vůbec netuším, kam s ním. Procházel jsem znovu všechny návody od č.113 do č.122 a nikde jsem to nenašel. Uteklo mi to, nebo kam to vlastně přijde?
V č.123 bude zbytek náhradního kola a do konce asi budou už jen poklice, víko baterek a mechanismus zavírání přední kapoty. Ale zbývá mi jedno zadní? plato z č.113 a vůbec netuším, kam s ním. Procházel jsem znovu všechny návody od č.113 do č.122 a nikde jsem to nenašel. Uteklo mi to, nebo kam to vlastně přijde?
Zdravím ,díl který zbil , přijde volně položit pod zadní okno na připevněné plato .
Číslo 117 - palivová nádrž = schránka na baterky se spínačem, kabely, kabely a zase kabely, ale hlavně kompletace přední části a skeletu karoserie.
-
676 + 2 = 678
-
-
676 + 2 = 678
-