Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Odpovědět
carabo

Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Příspěvek od carabo »

Ja dúfam v koncepty, zatiaľ v každej z týchto značkových sérií/ FSO, VW../ boli koncepty. Myslím si, že 720 od Giugiara vo všetkých troch prevedeniach a taktiež 1100 gt uvmv či supersport by mala byť povinná jazda v tejto sérií.

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Mohly by :) ...z konceptů by se mi líbil kupátkovej Favorit. Ostatně Favorita bych docela čekal i v závodní verzi. A když už vyšel vanplus na základě Felicie tak by mohl i ten vycházející z Formana...a to by mi k radosti stačilo :)

rallymag

Příspěvek od rallymag »

Objeví se jen modely, které jsou v muzeu nebo depozitu muzea škoda auto.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bezva! Tam mají předválečných celkem dost 😊

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Proměna Favoritů jest dokončena. Přijde mi, že na celým modelu je nejvíc lepidla použito na přední SPZku :)

Obrázek

Petys

Příspěvek od Petys »

Krásná práce, zajímavý kontrast metalízy a plecháčů. S těmi SPZ je to pravda, já si tisknu svoje a ty "pancéřové pláty" sundávám, kolikrát je potřeba to opartně odbrousit, protože to prostě nejde sundat.

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Tak jsem se po ránu jen tak mrknul na ruské fórum a koukám na další novinky. Číslo 54 FABIA 2014 a č. 55 Superb 2001. Do konce kolekce zbývá 25 modelů, pokud ji nenatáhnou jako kultovky. Uvidíme, až "spotřebují" ty novější typy mohlo by být zase něco staršího. Některé z prvních modelů kolekce se už objevily v krabičkách IXO za celkem přijatelné ceny. Je pravděpodobné že se takto uvidíme všechny modely z kolekce jen v jiných barvách. Pochybuji že by formy vyvíjeli jen pro časopisovou edici.

js13

Příspěvek od js13 »

Tak jsem zrušil prémiové předplatné. Bohužel se stalo přesně to, co jsem očekával. Vím, že spousta sběratelů ocení současné modely, ale já sbírám starší auta. Když mi přišel Roomster, ošklivý model ošklivého auta, řekl jsem si dost. Tohle vážně nechci. Nikomu neberu, že tohle sbírá, když tam bude něco zajímavého, tak to mám zamluveno v trafice. Ono mít Favority ve všech barvách, je asi zbytečné.

petrinza

Příspěvek od petrinza »

Ta nová auta mě taky moc neberou. Snad se objeví i nějaká starší. A třeba taková Trekka už to nemusí být. Škoda, že to neumím líp.
20221229_123544 (1).jpg
20221229_123544 (1).jpg (69.44 KiB) Zobrazeno 636 x

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

No, teoreticky asi bude 720-ka. Ktosi sa na ňu pýtal pod novinkami týždňa a odpoveď od DeAgostini bola, že bude. Ale kto vie, keď ani sami nevedia, čo ktorý týždeň vychádza ;) .
Ja by som osobne bol za ešte staršie kúsky, ale neostáva nám nič iné, ako si počkať, ako to nakoniec dopadne.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“