Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Odpovědět
EasyDaviD

Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Příspěvek od EasyDaviD »

Samozrejme, že všetky ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Tak mám doma další zásilku. Kvalitu modelů prolustruju o víkendu, nicméně číslo 51 je žlutá Octavia I RS což se dalo čekat. Raději bych už v kolekci zase viděl starší typy, nejlépe ze 30. let.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Modýlků z 30. let se už asi nedočkáme. Je všeobecná nechuť je vydávat. Vůbec to nechápu 😢

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Verím, že ešte nejaké budú.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Petys

Příspěvek od Petys »

Já to chápu dost dobře. Skupina, kterou zajímají různobarevné kurníky na kolečkách je prostě malá v porovnání s prodejním potenciálem aut z 80-90-00. let.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No nevím, jakou máš ty sbírku, pokud krásná historická auta nazýváš kurníky, nicméně ty kurníky byly aspoň každý jiný, Současná auta vypadají plus mínus všechny stejně. Zvlášť ty Škodovky. Dej vedle sebe všechny generace Superbů a Oktávek - podívám se na ně z metru a kromě různých barev mi to bude splývat.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Raději to už nebudu rozmazávat 🥹

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Skupina, kterou zajímají různobarevné kurníky na kolečkách je prostě malá
Otázka : Co Vám více připomíná kurník? :lol:
-
Duesenberg.jpg
Duesenberg.jpg (106.05 KiB) Zobrazeno 483 x
BMW.jpg
BMW.jpg (352.56 KiB) Zobrazeno 483 x

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Chlapi, tady nemá cenu debatovat o tom, která auta jsou objektivně zajímavější. Většina lidí se (nejen) u modelů řídí při výběru jakousi nostalgií. Takže teď samozřejmě nejvíc táhnout modely škodovek od sedmdesátek po devadesátky. I já, ačkoliv třeba ten výše vyobrazený Duesenberg miluju, mám doma několik Favoritů z kaleidoskopu, ale auto ze třicátých let mám v celé sbírce jen jedno. Naopak vyhledávám modely aut, co si pamatuju z dětství, tedy primárně z filmů a seriálů.
A co jsem slyšel a četl, tak obdobná situace je i na trhu reálných veteránů. Samozřejmě to není tak, že by starší auťáky stály coby neprodejné někde v koutě, ale prostě už si je téměř nikdo nepamatuje ze silnic. Takže většina lidí si koupí to, co jim nanutí ta potvora nostalgie a až pak, když hledají co ještě ještě přikoupit, se třeba dostanou i tady k těm starším strojům. Mít na veterána neomezený rozpočet, tak bych určitě několik týdnů mlsně okukoval Cord L29, ale beztak bych nakonec nešel dál než do 50. let...možná v případě Pontiacu Torpedo do 40. :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Co na trhu modýlků není, to se nemůže prodávat. Brzy to bude stejné i na trhu skutečných nových aut. Je to děs, ale kurníky navrhuji nechat drůbeži 😁

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“