Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Tady máš pár fotek, snad Ti pomůžou. Zadní šroubek tam jsem neměl problém , když pominu jeden šroub s totálně strženou hlavou a už jsem koketoval s myšlenkou to odvrtat. Předek je dost na těsno. Mě funguje chytit podvozek za přední kola a kolébavým pohybem a tahem kolmo od kastle a pustí se to. Při této operaci se hýbe i přední nárazník ale zatím se mi nestalo že bych ho utrhnul a to by se zas tak moc nestalo, musel by se přilepit. Bacha ale na kolečka u BLACK LINE ! Tam držet opatrně jinak se ráfek utrhne ze špic. Ty alu kola maj hrozně křehký.
Paráda, děkuju!
Číslo 49 bude Fabia I Combi, číslo 50 Superb II Combi
Kaleidoskop Škoda update:
Fabia I combi jako číslo je z letáku jasná.
Superb II combi jako a Citigo 3D jako se objevili na několika internetových fórech, ale nakolik je to informace zaručená nebo naopak nezaručená a šířící se lavinově z jediného zdroje, uvidíme až za pár týdnů.
Každopádně by to byl citelný průnik kolekce mezi soudobé kusy.
Fabia I combi jako číslo je z letáku jasná.
Superb II combi jako a Citigo 3D jako se objevili na několika internetových fórech, ale nakolik je to informace zaručená nebo naopak nezaručená a šířící se lavinově z jediného zdroje, uvidíme až za pár týdnů.
Každopádně by to byl citelný průnik kolekce mezi soudobé kusy.
- Přílohy
-
- 01.jpg (33.37 KiB) Zobrazeno 726 x
Představoval jsem si spíš posun opačným směrem, ale je fakt, že nejsem žádný marketingový odborník. Co je na uvažovaných novinkách slavného, to teda nevím
Taky mi to prolamuje zamýšlené ohraničení sbírky rokem 2000. Ještě po internetu běhá obrázek žluté Octavie I RS..
Každý preferuje něco jiného, ale pořád si myslím, že kolekce je velmi dobře vyvážená a není ani plná starých ani nových kusů.
Len chýbajú tie prototypy ...
Model číslo 60 Š Superb II Kombi je drahší o 30 Kč teda 309 resp 329 Kč.
Som zvedavý, či už všetky nasledujúce modely budú za vyššiu cenu, alebo ide len o tento kus.
Som zvedavý, či už všetky nasledujúce modely budú za vyššiu cenu, alebo ide len o tento kus.