Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Ja viem, že samozrejme nič v zlom ...
Některé modely ze série se ke mě dostali/dostávají dřív. Něco jsem prodával na Aukru. ALE moje fotky /tady jsou např. na stranách 28,32,33/ přebíralo nejen ruské fórum, ale i jeden "vykuk" na Aukru, který nabízí modely v předprodeji. Psal jsem mu, ať přestane používat moje fotky, ale ani neodepsal. Takže už nic nikam nedávám, i když mám některý model fyzicky dřív...
A co přes ně hodit řádný vodoznak, ať se my něco dozvíme a lump z Aukra má smůlu?rallymag píše: ↑16 zář 2022, 09:57Některé modely ze série se ke mě dostali/dostávají dřív. Něco jsem prodával na Aukru. ALE moje fotky /tady jsou např. na stranách 28,32,33/ přebíralo nejen ruské fórum, ale i jeden "vykuk" na Aukru, který nabízí modely v předprodeji. Psal jsem mu, ať přestane používat moje fotky, ale ani neodepsal. Takže už nic nikam nedávám, i když mám některý model fyzicky dřív...
Som za, daj cez celý obrázok vodoznak (nejakú blbosť, alebo napríklad vulgarizmus) a je to - my budeme vedieť čo bude a on bude mať nepoužiteľné fotky. Alebo sem kľudne daj v malom rozlíšení aby ich nemohol použiť a nám to ako nápoveda bude stačiť .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Přestalo mě bavit koukat na to, jak vedle sebe kvůli předním světlům neladí 1203 ROL a 1203 Spoje. Modely nesbírám proto, abych s nimi někdy v budoucnu spekuloval, ale abych měl co nejvíce různých modelů Škoda a aby se mi sbírka líbila. Pocitově mi na 1203 Spoje patří ta menší světla z ROLu, tak jsem se do toho dneska pustil, vylovil z vrakoviště přední masku se světly z ROLu, která mi zbyla po přestavbě jiného ROLu na něco jiného, Spoje rozebral a světla přehodil. Práce asi na 20 minut. Subjektivně mi to přijde lepší a o to šlo. Ale jak tak na ní teď koukám, bude to chtít ještě modelovější maják, mlhovky a SPZ.
- Přílohy
-
- 20221001_131457 (1).jpg (123.34 KiB) Zobrazeno 893 x
Souhlasím, taky už jsem dávno vzdal myšlenku držet vše původní "co kdyby jednou" a když mi něco nesedí jako Tobě světla, prostě to předělám a mám hned lepší pocit (y)
Nerozdělávali jste někdo prosím Favorita? Podvozek drží i po odšroubování šroubků, takže jsem docela v pasti.
Mě favorit rozebrat jde, i ten poslední DP. Jen u předního nárazníku to chce víc síly a dát pozor jestli mlhovka není náhodou přilepená . To lepení je docela blbej zlozvyk protože lepidlo zateče často kam nemá.
Díky! A neměl bys po ruce třeba nějakou fotku?...ať vím jak to uvnitř vypadá a mám představu, co si můžu dovolit aby to Favorit přežil
(snažím se rozebrat GLXko, vpředu se podvozek ani nehne, vzadu mi jde nadzvednout asi o 3mm)
(snažím se rozebrat GLXko, vpředu se podvozek ani nehne, vzadu mi jde nadzvednout asi o 3mm)