IXO Museum
Re: IXO Museum
Je zaujímavé, že kód MUS opustili a všetko je CLC prípadne (ojedinele) PRX/D ... V tom ich kódovaní aby sa čert vyznal ... No ale nech je ako je, vďaka za ich (vždy trochu nevyspytateľnú) širokú škálu produkcie. Spolu s Norevom a Maxichampsom zdá sa vedú triumvirát vedúcich výrobcov kovových 1:43 a väčších automodelov ... a vďaka aj za tie "blistráče" ...
(občas aj Made in Bangladesh).

V kódech je fakt guláš, ale to jim zřejmě vyhovuje. Zda existoval Mercedes 770 v tmavě červené, to netuším, ale modýlku barva sluší. Mám už černý, tak bych raději viděl skutečnou novinku. Na druhé straně je fajn, že předválečnou produkci úplně neopustili. Možná mohl být s nataženou střechou. Pak bych ho asi koupil. Kdo ví, co bude dál 
Jo, do červeného nejdu. Obecně, pokud mám na výběr z barev, vyberu si jinou než černou; černá ve vitríně tak nevynikne. Ale tento Mercedes mi v té černé připadne více autentický. Jo kdyby ho tak udělali se zataženou střechou, to by byla jiná.
Stránky a FB IXO nemají o modýlku ani tušení. A to prý nepotřebují katalog. Fakt vtipné 
Neviem, možno si zle hľadal, alebo ho medzičasom zo stránok odstránili, ale ja som ho pred pár dňami videl práve na FB IXA.
EDIT: vážne tam už nie je, divné.
EDIT: vážne tam už nie je, divné.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Fakt divné, ale nehledám. Chodím tam cíleně každý den. Jedině tam mohl být někdy v noci. To věstšinou spím 
Jinak Norev a Minichamps taky pravidelně sleduju, ale z klasiky je tam děsně málo. Kde jsou ty časy, kdy byly v kovu úplně normálně. Fňuk 
Minichamps - Horch 855 Special Roadster 1938
Minichamps - Horch 855 Special Roadster 1938
To by se mi líbilo! Snad opravdu bude 
Koukám na novinky IXO. Nechápu, proč zlikvidovali kolekci Museum, když stejně aktuálně vyrábí v měřítku 1:43 tři typy přebalů. Oranžové, černé, bílé s proužky a je klidně možné, že na protekční rally závoďáky ještě i jiné
. Klidně mohla série pokračovat!
Tak to volvo už ixo vypustilo,u našich prodejců předpokládám příští týden