Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Čína ano, ja som písal o výrobkoch / paskviloch vyrobených v ČR
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
A v Číně se tedy pořád "secvakává"?
Posledná nová "čína" bola Š1202 a z motoriek "Prase" inak tam robia iba reedície už vydaných modelov.
https://www.modeldepo.cz/novou-radu-mod ... ko-hracky/
Pro mě celkem překvapení. Nečekal jsem, že to dotáhnou..
Pro mě celkem překvapení. Nečekal jsem, že to dotáhnou..
No, to už asi nečakal nikto.
Z predu aj zo zadu celkom dobré, ale z boku je to hrôza, aj keď menšia ako ten ich Modrý Maurícius . Kolesá ako z náklaďáku a pomer výšky dverí vs. výšky okien zlý. A prahy sú snáď zdvojnásobené . Ak bude aj v zelenej Petrol, tak to bude po dlhej dobe model, ktorý si asi od Abrexu kúpim, teda ak to v reále nebude ešte horšie ako na týchto fotkách .
Z predu aj zo zadu celkom dobré, ale z boku je to hrôza, aj keď menšia ako ten ich Modrý Maurícius . Kolesá ako z náklaďáku a pomer výšky dverí vs. výšky okien zlý. A prahy sú snáď zdvojnásobené . Ak bude aj v zelenej Petrol, tak to bude po dlhej dobe model, ktorý si asi od Abrexu kúpim, teda ak to v reále nebude ešte horšie ako na týchto fotkách .
Nevíte někdo, jestli Abrex vždy balil plastové boxy modelů do papírových přebalů, nebo zda někdy v počátcích výroby (čili +- v době kdy přišli na trh s dvojkovou Octavií) prodávali modely i v boxech bez přebalu?
Zpočátku bylo prodáváno pouze v plastovém boxu bez papírového přebalu (minimálně octavia II).
Prvé modely Abrex mali jednoduchý biely papierový obal bez okna, bez bokov a bez popisu, iba aby tam šla vsunúť krabička a bola trochu chránená.
Ako je na foto v pozadí za modelom.
Ako je na foto v pozadí za modelom.
- Přílohy
-
- skoda-octavia-cup-j-janak-abrex-1-43-9a075329-8a3b-4ab0-8ec9-ae20c24e05f0.jpg (30.35 KiB) Zobrazeno 825 x
Díky chlapi! Myslel jsem si, že jsem žádné přebaly nepoztrácel...ale mějte si po tolika letech jistotu
Zdravím. Měl už někdo možnost fyzicky porovnat nového Formana s původním Formanem z limitky ? V čem se liší ? Podle fotek mi přijde, že mimo jiné barvy jen přibyly přední mlhovky.