Abrex - nové modely
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Abrex - nové modely
Ty nárazníky to je tragédie, bože ten Abrex to mastí čím dál víc
Tak ono s tými nárazníkmi to je celkom dobrý nápad - máš klasiku a RS (ak nakoniec bude) za menšie náklady ako za 2 formy a teoreticky aj možný facelift (ak nebude rozsiahlejší). No, ale výroba v ČR a Abrex sa dohromady = ... (nenapadá ma slušné slovo ). Ak by to robili v Číne, tak by kvalita bola lepšia, no ťažko povedať či dostačujúca. Každopádne by bol model aspoň lacnejší . Kolesá tiež radšej nekomentujem .
Model nemám, ale čo som videl fotky (nárazníky z vnútra neopracované), tak to je asi lepené, takže to opraviť bez možného poškodenia asi bude ťažké. Takže aj keby vydali krátke RSo, tak asi ani to nekúpim. Jedine vo výpredaji (ale to u Abrexu asi nehrozí) s tým, že to bude chcieť poriadne úpravy . A možno prekvapí DeAgostini .
Model nemám, ale čo som videl fotky (nárazníky z vnútra neopracované), tak to je asi lepené, takže to opraviť bez možného poškodenia asi bude ťažké. Takže aj keby vydali krátke RSo, tak asi ani to nekúpim. Jedine vo výpredaji (ale to u Abrexu asi nehrozí) s tým, že to bude chcieť poriadne úpravy . A možno prekvapí DeAgostini .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tragédie Abrexu s "novými" modely pokračuje. Jako novinky jsou teď vydány opět staré modely s jiným potiskem, nebo jiné barvě. Snad největší hnus těchto "novinek" je Octavia IV v růžové barvě...
-
Říkám si - do jaké míry se stal z ceněných Abrex modelů spíše už jen prostředky ke spekulaci a ne už tolik zlaté hřeby sbírek?
Jako samozřejmě - některé stouply v ceně enormně. I já jsem před Vánoci prodal bezmála 14 let vlastněnou okruhovou Octavii (kterou jsme ale nikdy pořádně ve sbírce ani neměl, protože závoďáky nejsou můj "cup of tea") se ziskem okolo 1000%.
Jako samozřejmě - některé stouply v ceně enormně. I já jsem před Vánoci prodal bezmála 14 let vlastněnou okruhovou Octavii (kterou jsme ale nikdy pořádně ve sbírce ani neměl, protože závoďáky nejsou můj "cup of tea") se ziskem okolo 1000%.
-
https://www.abrex.cz/produkty/osobni-21 ... -132634353
1 995,-
...se zase bude překupničit.
Nebo ne?
1 995,-
...se zase bude překupničit.
Nebo ne?
Abrex si dělá z normálních sběratelů prdel (sranda je opravdu slabé slovo) Teď nabízí Garde s potiskem "Legendy 2022" za cenu 2022,- Kč.Již kdysi se říkalo když bylo něco za velké peníze, že k té ceně snad připočítali datum.Tak Abrex to předvádí v praxi. Kreténi !!! A ještě větší ti, co to koupí.Určitě se najdou a všechny modely budou brzy vyprodané na což Abrex sází.To ale nemůže kupovat nikdo pro radost, ale z vyčůranosti, že model později nějakému ještě většímu zoufalci prodá....A Abrex na takové vsadil a normální sběratelé je přestali zajímat a přežívají z podstaty toho, co už udělali...Jak dlouho jim to může vydržet???
Taky nevím kdo ty jejich srajdy kupuje, těší mne že konečně mají konkurenci v Deagostini, očekával bych pak jejich modely v lepší kvalitě v IXO.
Abrex se snaží ještě vytřískat z toho, ci už má, takže už nedělá nic jiného, než lepí obtisky na staré modely. Jo a občas vydá sérii v barvě pro buzeranty. Od Abrexu už nic nečekat. Poslední, co se dalo koupit, byla 1202 a to je taky už nějaká doba. Modely vyráběné v Čechách - k poblití. De Agostini mě takymoc nebere, zpracování za tu cenu v pohodě, jen mám úchylku na lak, ten se mi tam nelíbí. Takže dnes asi pokud škodovky, tak originál IXO z forem pro De Agostini.ja1 píše: ↑02 čer 2022, 17:13Abrex si dělá z normálních sběratelů prdel (sranda je opravdu slabé slovo) Teď nabízí Garde s potiskem "Legendy 2022" za cenu 2022,- Kč.Již kdysi se říkalo když bylo něco za velké peníze, že k té ceně snad připočítali datum.Tak Abrex to předvádí v praxi. Kreténi !!! A ještě větší ti, co to koupí.Určitě se najdou a všechny modely budou brzy vyprodané na což Abrex sází.To ale nemůže kupovat nikdo pro radost, ale z vyčůranosti, že model později nějakému ještě většímu zoufalci prodá....A Abrex na takové vsadil a normální sběratelé je přestali zajímat a přežívají z podstaty toho, co už udělali...Jak dlouho jim to může vydržet???
Abrex už prežíva iba vďaka magorom, čo tie jeho "limitky" kupujú (verím, že som tu nikoho neurazil, lebo zdravý človek to proste kupovať nemôže).
A až im dôjdu nápady na polepy, tak skrachujú, lebo tie ich Made in ČR modely sa nedajú kupovať, ani keby stáli polovicu toho čo stoja dnes.
Za DeA / IXO som strašne rád, lebo im aspoň ukážu, že keď sa chce, tak sa dá, ale Abrexu sa evidentne stále nechce.
A až im dôjdu nápady na polepy, tak skrachujú, lebo tie ich Made in ČR modely sa nedajú kupovať, ani keby stáli polovicu toho čo stoja dnes.
Za DeA / IXO som strašne rád, lebo im aspoň ukážu, že keď sa chce, tak sa dá, ale Abrexu sa evidentne stále nechce.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Ale tak ta Čína snad pořád jde. Třeba 545,- za Š 1203 ČSLA sanita mi přijde únosné.