No já koupil první dva Spartak a 1200 (no za tu cenu ) a pak ještě 1102 roadster a 1101 Tudora. Pokračovat nebudu - zpracování vidím na úrovni Abrexu (před 10 lety), ale co nepřenesu přes srdce, je kvalita laku. Prostě levný matný lak. Možná je to jen moje úchylka, můžu si říct, že ani originál nebyl kdovíjak nablejskanej, ale prostě mi to vadí. Jinak pokud by IXO vydalo lepší verze, asi bych do toho šel. Znuvu asi 1102 roadster, Tudor, oba Superby a teď ten Popular Monte Carlo. Myslel jsem, že nepůjdou před válku; překvapili. A super by bylo, kdyby šli i do Laurin a Klement z první čtvrtiny minulého století: loukoťový kola, to bych asi kupoval i De Agostini; neriskoval bych, že to IXO nevydá
Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Přesně ty uvedené bych chtěl od IXA koupit a těším se, že budou další předválečné Škodovky. Kvalita je pro mě taky důležitá. Ty loukotě naopak moc nemusím, ale klidně Ti je můžou vydat. Možná by tím probudili kolekci Museum. Teď je zřejmě v komatu
Na ruskom fóre sa objavilo toto :
ŠKODA 1101 Sport Le Mans - som zvedavý, či skutočne bude v tejto sérii.
ŠKODA 1101 Sport Le Mans - som zvedavý, či skutočne bude v tejto sérii.
Bude, koukám, že moje fotky putují vesele po světě
Fyzicky model mám, kdyby měl někdo zájem ho koupit, tak SZ.
Fyzicky model mám, kdyby měl někdo zájem ho koupit, tak SZ.
Kvalita laku me překvapila u modýlku Oxford. Není to žádná luxusní kategorie, ale přesto je téměř dokonale provedenymarklukes píše: ↑04 kvě 2022, 14:21No já koupil první dva Spartak a 1200 (no za tu cenu ) a pak ještě 1102 roadster a 1101 Tudora. Pokračovat nebudu - zpracování vidím na úrovni Abrexu (před 10 lety), ale co nepřenesu přes srdce, je kvalita laku. Prostě levný matný lak. Možná je to jen moje úchylka, můžu si říct, že ani originál nebyl kdovíjak nablejskanej, ale prostě mi to vadí. Jinak pokud by IXO vydalo lepší verze, asi bych do toho šel. Znuvu asi 1102 roadster, Tudor, oba Superby a teď ten Popular Monte Carlo. Myslel jsem, že nepůjdou před válku; překvapili. A super by bylo, kdyby šli i do Laurin a Klement z první čtvrtiny minulého století: loukoťový kola, to bych asi kupoval i De Agostini; neriskoval bych, že to IXO nevydá
Číslo 36 by měl být dle ruského fóra Favorit 136 LS 1991, číslo 37 by měla být Škoda 1101 Sport Le Mans 1950 (o té se zde již psalo).
Predplatitelia už Favorit dávno majú, takže určite bude a na zadnej strane Favoritu je naozaj Š 1101 Sport.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Pánové, koukal jste dnes někdo na stránky DeA? Doporučuju, zmizel seznam modelů a je to mix české a slovenské verze.
Ano, překopali komplet koncept stánek kolekcí a ani u ostatních kolekcí už není uveden seznam s obsahem čísel. Nicméně problémy s párováním plateb jim přetrvávají. Už jsem u kaleidoskopu zase neplatič..
Psal jsem do DeAgostini ohledně zmizelého seznamu modelů z webu - a toto mi odepsali:
"bohužel seznam již nebude uveden na našich webových stránkách a ani my jej nemáme k dispozici"
No takový web je tedy dost na h...o. Je to v podstatě jen reklama, abyste si objednali celou kolekci.
"bohužel seznam již nebude uveden na našich webových stránkách a ani my jej nemáme k dispozici"
No takový web je tedy dost na h...o. Je to v podstatě jen reklama, abyste si objednali celou kolekci.