to asi bude pecka - kovák otevírací:
Norev Škoda favorit + felicie
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Norev Škoda favorit + felicie
Sbírka modelů Citroën
Re: Norev Škoda favorit + felicie
Zdravím kolegové , omlouvám se že to dávám sem ale nechtěl jsem otvírat nové téma :Škodovka je Škodovka , dnes po desíti
měsících od objednání došly modely od T9-- Škoda 105 S ve světle zelené 5016 a Škoda 105LS v zelené5322 barvě .Modely jsou
kovové ,přední kola jsou natáčecí ,nejsou zapatlané vše perfektně sedí. Jen škoda ze nejsou otvírací , myslím že jsou i za
rozumnou cenu necelých 1700kč./kus. Kupoval jsem v Svetautíček .Jsem spokojen ,zase krásné modely do sbírky Škodovek a
Tater 1/18 .
měsících od objednání došly modely od T9-- Škoda 105 S ve světle zelené 5016 a Škoda 105LS v zelené5322 barvě .Modely jsou
kovové ,přední kola jsou natáčecí ,nejsou zapatlané vše perfektně sedí. Jen škoda ze nejsou otvírací , myslím že jsou i za
rozumnou cenu necelých 1700kč./kus. Kupoval jsem v Svetautíček .Jsem spokojen ,zase krásné modely do sbírky Škodovek a
Tater 1/18 .
-
Ani mě to moc nepřekvapuje. Otvírací už asi budou dělat jen Mercedesy a reedice. Možná by škodovky dotáhli do konce kdyby byly v plánu jako neotevírací skořápky, ale i tak kdoví. Já od Norevu čekal tak dlouho třeba na citrón BX, až jsem nakonec zjistil, že ho vlastně ve sbírce až tak moc nepotřebuju.
Ahoj,
BX mam doma, je pěkný kovový neotevírací (možnost měnit výšku vozu)
už by ses dočkal...
BX mam doma, je pěkný kovový neotevírací (možnost měnit výšku vozu)
už by ses dočkal...
Sbírka modelů Citroën