Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
Náklaďáky Škoda 706 R sú konečne vo vitríne :
Valník 1946 a 1952 Sklápač 1946 a1952 Cisterna AKVS 1946 a Hasič 1952 Jelcz Kung - 1946
Valník 1946 a 1952 Sklápač 1946 a1952 Cisterna AKVS 1946 a Hasič 1952 Jelcz Kung - 1946
Ročník 46 som chcel cisternu, ale nečakal som, že sa tak rýchlo vypredajú, a tak mi utiekla . Tak som miesto nej vzal sklopku a 52-ku valník.
Bol by som vzal hasičov, ale tu sa žiaľ SSM seklo, a takýto hasiči pravdepodobne nikdy neboli - farebne možno áno, ale nástavbu som u hasičov dohľadal iba inú.
Inak sú to krásne kúsky .
Bol by som vzal hasičov, ale tu sa žiaľ SSM seklo, a takýto hasiči pravdepodobne nikdy neboli - farebne možno áno, ale nástavbu som u hasičov dohľadal iba inú.
Inak sú to krásne kúsky .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Toto mohli byť predlohy :
Mi taky Cisterna AKVS 1946 utekla, taky valník ČSAD je fuč. Tak jsem vzal jenom 2 kousky, ať mám zástupce obou modelových roků. Vínově červenou sklápěčku 1946 a hasiče 1952.
I to je fajn úlovek. Už dávno vím, že nejde mít vsechno
O ČSAD som tiež uvažoval, ale nie kvôli nápisu, ale pre svetlejšiu zelenú farbu . No tiež mi utiekla. Tak rýchlo sa nevypredala ani úplne prvá T815 S1, zaujímavé.
To je dosť možné.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Parádní ulovky! Na co je ta černo-oranžová samolepka?
Pod podstavcem s modelem je složená karta z oranžového plastu. Absolutně nechápu k čemu! Vyfotím a postnu to sem. Třeba bude někdo chytřejší.
Je to taká plastová blbosť na nosenie rúška vo vrecku..........