Modely CMC 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely CMC 1:18
Dnes jsem dodělal fotogalerii černého prince.
MERCEDES-BENZ 710 SSK Black Prince #36038 Count Trossi
-
Všechny fotky ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/CMC_ME ... i_1930-34/
-
MERCEDES-BENZ 710 SSK Black Prince #36038 Count Trossi
-
Všechny fotky ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/CMC_ME ... i_1930-34/
-
Naozaj parádny kúsok
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Jak se vám líbí připravovaný Mercedes 600 Pullman Landaulet? Zdá se, že si se střechou vyhráli.
Zdravím sběratele.
Mám prosbu pro majitele modelu Talbot Lago LeMans 1939, číslo 8. Na mém modelu na kapotě motoru z levé strany jsou tři průduchy pro chlazení a prostřední není zakrytý kovovou mřížkou. Rád bych věděl, jestli i jiní majitelé tohoto modelu CMC to tak mají. Na Google jsem nalezl foto skutečného auta, na kterém tato mřížka rovněž není. To stejné jsem našel i na fotkách tohoto modelu na portálu e-bay.
Předem děkuji i za jedinou odpověď.
Mám prosbu pro majitele modelu Talbot Lago LeMans 1939, číslo 8. Na mém modelu na kapotě motoru z levé strany jsou tři průduchy pro chlazení a prostřední není zakrytý kovovou mřížkou. Rád bych věděl, jestli i jiní majitelé tohoto modelu CMC to tak mají. Na Google jsem nalezl foto skutečného auta, na kterém tato mřížka rovněž není. To stejné jsem našel i na fotkách tohoto modelu na portálu e-bay.
Předem děkuji i za jedinou odpověď.
Pullman Landaulet je kus neskutečně propracovaného modelu. CMC je dneska jediné, které je schopno něco takového nabídnout.
Ale já Pullmany vypouštím, nějak mi to nepasuje ke směřování CMC, já si myslím, že měli udělat model raději něčeho úplně jiného, než toho Pullmana.
Také jsem viděl na fotkách několik Pullmanů s ne úplně pěkně slícovanými třemi bočními dveřmi. To bude asi slabé místo při té jejich ruční práci.
Talbot bohužel nemám, celou edici Talbotů jsem také vypustil, kvůli špatně udělaných silničních verzí.
Ale já Pullmany vypouštím, nějak mi to nepasuje ke směřování CMC, já si myslím, že měli udělat model raději něčeho úplně jiného, než toho Pullmana.
Také jsem viděl na fotkách několik Pullmanů s ne úplně pěkně slícovanými třemi bočními dveřmi. To bude asi slabé místo při té jejich ruční práci.
Talbot bohužel nemám, celou edici Talbotů jsem také vypustil, kvůli špatně udělaných silničních verzí.
Další kus je pod střechou.
Stejně CMC nejvíce sluší tito klasici.
-
MERCEDES-BENZ SSK 1929
R6 • 7069ccm • OHC 12V • supercharger • 165kW (225ps) / 3300rpm
Premio Argentina de Otoňo 1931 • Carlos Zatuszek / Julio Berndt
-
Stejně CMC nejvíce sluší tito klasici.
-
MERCEDES-BENZ SSK 1929
R6 • 7069ccm • OHC 12V • supercharger • 165kW (225ps) / 3300rpm
Premio Argentina de Otoňo 1931 • Carlos Zatuszek / Julio Berndt
-
Doplnil jsem kolekci D50.
Tímto modelem ji pro sebe považuji za uzavřenou. Samozřejmě nemám zdaleka všechny, ale kterýkoli další už by byl identický s některým z těch, co mám. Mám tedy všechny, kde jsou nějaké výraznější odlišnosti.
-
FERRARI D50
RAC British Grand Prix 1956 / Silverstone • Juan Manuel Fangio
-
Tímto modelem ji pro sebe považuji za uzavřenou. Samozřejmě nemám zdaleka všechny, ale kterýkoli další už by byl identický s některým z těch, co mám. Mám tedy všechny, kde jsou nějaké výraznější odlišnosti.
-
FERRARI D50
RAC British Grand Prix 1956 / Silverstone • Juan Manuel Fangio
-
Krásná flotila.
Kdysi jsem si na tyhle "partičky" taky potrpěl
Kdysi jsem si na tyhle "partičky" taky potrpěl