Moje sbírka vojenské techniky v měřítku 1:72
Re: Sbírka vojenské techniky
Pokračování, tentokrát se stavebnicí SU-100, kterou se mi podařilo koupit ještě jednou. Tak jsem ji bez výrazných změn předělal na SD-100.
Pokračování bude.
Pokračování bude.
Modely obrněné techniky v měřítku 1:72
Dnes představuji model dělostřeleckého tahače Vorošilovec od společnosti EasyModel. Je to hotový model, ne stavebnice a jen připomínám, měřítko 1/72.
Pokračování bude.
Pokračování bude.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tony, moc pěkné
Ve vedlejším tématu "Vitríny" jsem trochu přeběhl čas a jsou tam modely ze zrušených momentek (tak nazývám diorámy). Naštěstí moc nejsou vidět, což mám také v plánu napravit a nafotit vitríny bez skel a modely bez plastových poklopů. Můsím jít tak jak to šlo postupně. Momentky jsou (byly) umístěné ve větších plastových boxech, které se nedaly vložit do vitrín. Tak jsem je začal rozebírat a zde je jedna z nich.
Jeden z tanků Sherman, t.č. 106 "Stalinec".
Druhý tank Sherman, t.č. 158 "Za vlast"
Pokračování bude.
Jeden z tanků Sherman, t.č. 106 "Stalinec".
Druhý tank Sherman, t.č. 158 "Za vlast"
Pokračování bude.
Dnes to bude prototyp těžkého tanku T-10. Je to stavebnice od Trumpeteru, jasně že v měřítku 1/72. Na krabičce je zobrazen s kládou na boku, ve stavebnici jsem ji marně hledal, tak jsem ji udělal z části rámečku.
Pokračování bude.
Pokračování bude.
Pokračuji v představování o přestavbě tzv. "momentek". Jak jsem psal, ty byly ve větších boxech a nevešly by se do vitrín. Sehnal jsem si speciální dlouhé boxy, patrně jsou od modelové železnice.
Pokračování bude.
Pokračování bude.
Nový model ve sbírce, jde o hotový model ruského tanku T-90 od Modelcollectu. Měl by být situován do 38. výzkumného ústavu v Kubince, dne oslav tankových veteránů z roku 2015.
Pokračování bude.
Pokračování bude.
Pokračuji v představování modelů ve vitrínách. V tématu o vitrínách jsem uvedl základ, zde je podrobněji vitrína číslo 1.
Pokračování bude.
Pokračování bude.
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 22 led 2022, 18:10, celkem upraveno 1 x.
Navazuji na předchozí příspěvek a dávám k nahlednutí podrobněji vitrínu číslo 2.
Pokračování bude.
Pokračování bude.