Slavná Auta 1/60 - aneb nové dno časopisů s modelem?
-
Slavná Auta 1/60 - aneb nové dno časopisů s modelem?
https://www.slavnaauta.com/
Myslím, že hrůzy vydávané Amercomem na koci "nultých" let byly bezpečně překonány.
Přičemž těmi hrůzami myslím zejména SUPERAUTOMOBILY (které mi přišly horší jak POLICIE)
http://web.archive.org/web/200812260434 ... s_info.php
Ovšem ty aspoň u nás stály jen 79,-
Tato zhovadilost bude od 2. čísla stát krásných 119 Kč....
Přitom asi všichni víme, že třeba Cararama dělala za cca 50 Kč velmi pěkné 1/72 a to už 15 let zpátky. Takže není to o tom, že je to malé měřítko. I těch 119 by se asi dalo brát, ale za tohle?
Ano, jasně, že někdo asi by chtěl napsat, že nikdo nenutí mne to kupovat. Ale tak nějak člověka to štve, jakým hounem se plevelí nabídky v trafice.
Myslím, že hrůzy vydávané Amercomem na koci "nultých" let byly bezpečně překonány.
Přičemž těmi hrůzami myslím zejména SUPERAUTOMOBILY (které mi přišly horší jak POLICIE)
http://web.archive.org/web/200812260434 ... s_info.php
Ovšem ty aspoň u nás stály jen 79,-
Tato zhovadilost bude od 2. čísla stát krásných 119 Kč....
Přitom asi všichni víme, že třeba Cararama dělala za cca 50 Kč velmi pěkné 1/72 a to už 15 let zpátky. Takže není to o tom, že je to malé měřítko. I těch 119 by se asi dalo brát, ale za tohle?
Ano, jasně, že někdo asi by chtěl napsat, že nikdo nenutí mne to kupovat. Ale tak nějak člověka to štve, jakým hounem se plevelí nabídky v trafice.
Re: Slavná Auta 1/60 - aneb nové dno časopisů s modelem?
asi jim to jde protože to prodávají i třeba v Německu a ve Francii:
za mě asi dítě v marketu model neukecá, ale tak nějak v trafice to ty rodiče méně řeší
za mě asi dítě v marketu model neukecá, ale tak nějak v trafice to ty rodiče méně řeší
Sbírka modelů Citroën
-
Ty jo, dokonce AutoBild si to vzal do parády. Nepěkné.
Zdravím, no podle mne, je jeden ze způsobu jak přivést dnešní děti k nějakému koníčku nebo zálibě ,aspoň nachvíly je odpoutat od
mobilu a tabletu.
mobilu a tabletu.
Trocha by som oponoval, tie niektoré Welly 1/60-1/64 sú celkom pekné, dokonca Ford Mustang I, Capri I či Pontiac Firebird sú podľa mňa krajšie, ako matchboxy. Len vystihnúť dobrý kus s pekným lakom...
- Přílohy
-
- Ford Mustang I.jpg (68.79 KiB) Zobrazeno 704 x
-
- Pontiac Firebird.jpg (59.04 KiB) Zobrazeno 704 x
-
- Ford Capri.jpg (81.66 KiB) Zobrazeno 704 x
... no keď natrafím v trafike na nejakú staručkú corvettu, tak spravidla, bez ohľadu na nejaké dno časopisov, nikdy neodolám
Oni dali na Vette kola z kamionu? To jsou draci
1951 Ford F1 Pick Up
"draci" dali na obálku modrý pikap z roku 1949 a v krabičke je zelený z 1951
"draci" dali na obálku modrý pikap z roku 1949 a v krabičke je zelený z 1951
Aj tak celkom potešî...