Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Souhlasím, ale to asi neprojde
A prečo by to neprešlo? Veď ani Bastard nemá so Škodovkou veľa spoločného . Samotná Škoda urobila všetko pre to, aby nevznikol a nespájal sa s ňou. A aj tak je v kaleidoskope vozov Škoda.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Snívam o tom, žeby DeA vyšlo s BAZ-kovou Locustou a Š 720, to by bola "podívaná" ! Inak majú čo robiť 120 GLS s "plecháčmi" okolo reflektorov, 110 R s jednoduchou maskou (len 1 pár svetiel), ÚMV - obe kupé, 1000 MB kabriolet a Combi, možno aj ten Favorit Coupé, 1000 MB 1968 (hrubý zadný stlpik, jednoduchá lišta vpredu) - bolo by čo... Ale to je len také Vianočné snenie - Merry X-mass !
Tak ono po Bastardovi a FUNke už je možné čokoľvek . Ja len dúfam, že záujem o túto kolekciu časom neopadne, a aj tých 80 čísel by nemuselo byť konečných .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tož nevim, jestli si už DeA nebo MEDIA z nás dělaj srandu nebo ... Je 29.12. a ve stáncích opět nic. Hlavně že si sami stanovili termín 28.12.
Já jsem se včera ve své trafice, kde mají všechny možné kultovky, Škodovky atd. dozvěděl, že škodovky jsou někde na moři a minimálně do konce roku určitě nic nového nebude. Jestli je to pravda těžko říct, ale vzhledem ke spolehlivosti DeA ohledně dodávek bych se tomu vlastně ani moc nedivil...
Jestli pak ve Francii a nebo v Rusku jsou tak nespolehliví. A nebo je neschopnost jen na České straně a výmluva o nějaké lodi a podobně.
-
No ale je to dálka. Co jsem se tak zběžně díval, tak z fabriky do místního distrubučního centra DeA by to mohlo bejt tak 6 tejdnů +/-. Docela zajímavá otázka, model jakého čísla, které nám někdy (snad) přijde, již fyzicky existuje ve skladu čínské továrny...Amerika píše: ↑29 pro 2021, 10:02Já jsem se včera ve své trafice, kde mají všechny možné kultovky, Škodovky atd. dozvěděl, že škodovky jsou někde na moři a minimálně do konce roku určitě nic nového nebude. Jestli je to pravda těžko říct, ale vzhledem ke spolehlivosti DeA ohledně dodávek bych se tomu vlastně ani moc nedivil...
-
Pardon, ale tak snad bychom všichni raději chtěli modely modely unikátních prototypů atp. než se fetišizovat nějakými detaily u Škody 1000 MB. Už ty dvě verze 1000 MB (Sedan) mi přišly jako zbytečně moc. i u Mkové 105/120/130 by mi stačila jedna. Kdo chce konkrétní barvu (protože ji měl), tak má Abrex.Stanley píše: ↑25 pro 2021, 21:02Snívam o tom, žeby DeA vyšlo s BAZ-kovou Locustou a Š 720, to by bola "podívaná" ! Inak majú čo robiť 120 GLS s "plecháčmi" okolo reflektorov, 110 R s jednoduchou maskou (len 1 pár svetiel), ÚMV - obe kupé, 1000 MB kabriolet a Combi, možno aj ten Favorit Coupé, 1000 MB 1968 (hrubý zadný stlpik, jednoduchá lišta vpredu) - bolo by čo... Ale to je len také Vianočné snenie - Merry X-mass !
Tak dnes e-mail,že balíček se Škodou 120LS a Felicií je na cestě ke mně, takže loď už doplula.