Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Odpovědět
EasyDaviD

Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda

Příspěvek od EasyDaviD »

Tak on to celé skomplikoval Covid-19 a Ever Given - tá to asi skomplikovala najviac a nie iba u DeA ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak tomu už vůbec nerozumím. V De Agostini se asi zbláznili. Vyšel totiž seznam dalších čísel, které mají vyjít:
23. Felicia -1962
24. MTX 160RS -1984
25. 120 LS -1977
26. Felicia GLX -1998
27. 1203 minibus -1979
29. 105S 1978
30. Felicia Fun 1997
To by jen potěšilo. MTX je nečekaná ( i když avizovaná ) bomba , 120 LS je relatvně nový model ,Felicia GLX by podle data asi měla mít novou masku, takže taky nový model a Felicia Fun to samé. 1203 mikrobus sice už byla, ale snad bude v jiné barvě, takže jedině 105 S už byla jak u nás , tak i jinde a není tedy bůhví co.
Potud by to bylo v naprostém pořádku..Jenže 23 Felicia měla vyjít v pondělí 22.11. a tak je to na jejich stránkách i uvedeno. Ale po Felicii není nikde ani vidu, ani slechu. Jen dohady a zvěsti ,že bude ve středu (taky nic), nebo za týden,nebo dokonce až za měsíc.. To je jedna věc. Druhá je
proč si myslím,že se v De Agostini patrně zbláznili !!! To je proto, že přestože číslo 23 v ohlášeném termínu nevyšlo, tak mají v přehledu uvedeno, že další číslo 24 vyjde 29.11. a ty další vždy za týden, nikoliv tedy po čtrnácti dnech jak je v edici původně uvedeno.!!! Podle rozpisu by mělo vyjít v prosinci každý týden nové číslo a tedy i model a čÍslo 30 by tedy mělo vyjít už 3.1. 2022. Takový bordel snad ještě v žádné edici nebyl !!! Po žkušenosti s přerušeným předplatným pro údajné nezaplacení zásilky, které mi bylo obnoveno v případě Kaleidoskopu po více než 3 měsících a u Tatry 603 mi bylo úplně předplatné bez zdůvodnění zrušeno,přestože jsem měl vše řádně zaplacené, jim už nevěřím ani slovo.A když k tomu připočtu dostupnost (nebo spíš nedostupnost) této edice v trafikách od Škody VOS, tak jejich sdělením věřit ani nejde a normální sběratele takovými sděleními akorát nas...ou.
Naposledy upravil(a) ja1 dne 27 lis 2021, 08:50, celkem upraveno 1 x.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Pravdepodobne ide iba o chybu a namiesto 2 týždňov dali iba jeden. Každopádne výber modelov parádny. Aj keby to malo byť až za rok, tak si kľudne počkám, na rozdiel od Abrexu kde iba roky sľubujú a nakoniec ostalo iba pri sľuboch (na druhú stranu dobre, lebo tá ich dnešná "kvalita" je neakceptovateľná :( ).

sid1958

Příspěvek od sid1958 »

Tak dnes e-mail od pošty, že mi bude doručována zásilka - č.23 a 24. Jsem velmi zvědavý na tu Š 160 MTX. :shock:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Ad ja1: Ja by som to až tak nedramatizoval, buďme radi, že pri tom COVID-e vôbec ešte niečo vychádza, ja som DeA osobne za škodovky veľmi vďačný... Je ale pravda, že u DeA či Atlasu často všeličo škrípe/škrípalo. Treba ale momentálne (na druhej strane) aj trocha pokory a trpezlivosti, i keď všetci sme už z tých lockdownov a nefungovania spoločnosti zdivení ... Viem si ale predstaviť, že keby vzniklo niečo podobné ako DeA v ČR alebo SR (naše), tak by to tiež fungovalo chaoticky a slovansky neporiadne ... Momentálne v súvislosti s COVID-om a keď všetko je t.č. viazané na Čínu, medzinárodnú dopravu, problémy so surovinami, čipmi atď.... no ... je problémov kopa. Od DeA by som ale chcel, aby vydali aj nejaké škodovácke prototypy - potešili by. V DeA Russia to tak urobili a potešili ...

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Tak ono zrovna MTX 160 RS prototyp bol, aj keď teda nie od Škody ;) .
Ale áno, aj mňa by prototypy potešili. Ale aj keby žiaden prototyp nevydali, tak som strašne rád už aj za to čo vyšlo a ešte vyjde.

majko01

Příspěvek od majko01 »

DeA nezklamalo, lhát a oblbovat umí skvěle. Na dotaz ani po týdnu neodpověděli, na stránkách bordel a ve stáncích opět nic

ja1

Příspěvek od ja1 »

Re: Stanley
To není žádné dramatizování.Výběr modelů Škodovek je opravdu úctyhodný a lze De Agostini za tuto kolekci jen pochválit.Kdo by si ještě před několika lety pomyslel ,že bude možnost si udělat sbírku modelů aut ryze Československé produkce. Nadějí sice byl ve Své době Abrex, ale ten už dávno převálcovali jiní výrobci a u Škodovek je to právě De Agostini touto kolekci.To je vše super. Ale to co jsem psal se netýká ani produkce ani problémům spojených se současnou situací. Je to jen konstatování toho jak se De Agostini chová k zákazníkům, což opravdu vůbec nesouvisí se současnou situací a Covidem.Bohužel to jsou mé osobní zkušenosti a rozhodně nepatřím k těm, kteří si na něco neustále stěžují a není jim vše dost dobré.Určitě každý pochopí,že logistické zajištění není v současné situaci jednoduché a jistě by každý přijal přijatelné vysvětlení problému.Tak se ale De Agostini nechová. Já jsem zvolil předplatné proto,abych měl kolekci zajištěnou a nemusel modely shánět.V červnu mě byla kolekce pozastavena pro údajné nezaplacení zásilky.Přes ujištování, že je to jejich chyba to trvalo více jak tři měsíce,než problém vyřešili a předplatné obnovili.Jenže mezi tím mi přicházely upomínky k zaplacení , poslední dvě s výhružkou soudního vymáhání.Mě to stálo spoustu času stráveného korespodencí a telefonickými rozhovory.Teprve po čtyřech měsících zasílání obnovili,jenže je opožděné o 6 čísel.Ale dobře ,alespoň to. To ale není vše.To další je předplatné Tatry 603 ,které mě pozastavili ve stejné době ze stejného důvodu a přesto,že jsem měl vše zaplaceno a zaplacení doložil potvrzením stejně jako u Kaleidoskopu, tak mi předplatné T603 mi zrušili s tím ,že nejde obnovit!!! Prý se to budou snažit vyřešit. Jenže téměř po půl roce nic a na nic nereagují. Mám tedy 31 čísel po 249,- Kč,které jsou mě naprosto na nic,protože další čísla nejsou mimo předplatné dosažitelná.Takže jsem vyhodil více jak 7000,- Kč. A komunikace s De Agostini je jak mezi němým a hluchým po telefonu...Ještě si myslíte,že je pokora a trpělivost namístě a takové jednání má něco společného s problémy spojené Covidem. Ano problémů je kupa, ale pokud nějaký problém vznikne jejich chybou ,tak je slušné se ho snažit vyřešit pokud možno co nejdříve a vše vysvětlit.To každý určitě pochopí.Ale arogantní jednání a neustálé oblbování a mlžení nepravdivými informacemi určitě ne! Nebo být pokorný a trpělivý = držet hubu a krok.A jsme tam ,kde jsme už jednou byli... Proto jsem psal ,že jim nelze věřit ani slovo. To se ostatně potvrdilo i dnes 29.11., kdy je avizováno vydání čísla 24. A v trafikách není nic ani předchozí číslo 23,které nebylo, tak ani 24....

majko01

Příspěvek od majko01 »

Tož nevim jestli se smát nebo brečet. Ono DeA vlastně dle jejich vyjádření s touto kolekci nemá nic společného.

Screenshot_2021-11-29-11-53-31-196_com.easilydo.mail.jpg

ja1

Příspěvek od ja1 »

To je přesně jejich komunikace.De Agostini je jen vydavatel ,ale distribuci do trafik zajišťuje Mediaprint a to už my nijak neovlivníme...Jo kdyby napsali vydání čísel časopisu našeho vydavatelství si převzala firma Mediaprint a distribuce do trafik je již v její kompetenci,takže nemáme o těchto problémech žádné informace, tak by by to o něčem jiném. Sice by to vyšlo nastejno, ale mělo by to logiku. Jenže to napsat nemůžou, protože Mediaprint nic nedostal, takže to nemůžou ani prodávat....To jsou obchodníci ,takže nemají důvod nakoupené zboží zadržovat, naopak je snahou ho co nejdříve prodat.V De Agostini si z nás všech dělají akorát srandu a nejspíš si myslí, že jsou všichni blbci, kteří uvěří čemukoliv.....Bohužel jak jsem už psal ani předplatné není jistota.Pokud je tam problém, tak odpovědi jsou obsahem podobné jako je tato. My nic,my za nic nemůžeme,to zavinila porucha systému, to nic, vše je v pořádku, upomínky se generují automaticky....

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“