TATRA 603
Re: TATRA 603
Také mi dorazila čísla 43-46. Nevydržel jsem a 43-45 už i sestavil. Řekl bych, že to bylo zatím to nejsložitější za celou dobu. Přístrojová deska se plní dalšími detaily, je pořád třeba hlídat, jak vzít sestavu do ruky, aby se něco neulomilo, jak to odložit bez rizika poškození na stůl. Moc jsem nevěřil funkčnosti spínače brzdových světel, sestava brzdového pedálu tam šla dost ztuha. Později už se k tomu člověk nedostane, tak jsem to raději vyzkoušel zapojit přes základovou desku a funguje to. Uchycení páčky blinkrů a řadicí páky ve sloupku řízení nic moc, nepodařilo se mi to dotáhnout tak, aby se obě páky neprověšovaly, při utahování hrozí nebezpečí stržení závitu v plastu. Páka ruční brzdy pasovala do montážního otvoru s rukojetí ve svislé poloze, na obrázcích v návodu je v poloze vodorovné (nejsem na T603 odborník, ale řekl bych, že díl ruční brzdy prezentuje polohu vytaženo = zabržděno = rukojeť svisle). Tři funkční spínače na přístrojovou desku je jednodušší zkompletovat ještě před spojením horní a dolní části přístrojové desky... Jsem zvědav na vaše zkušenosti a postřehy.
Zdravím , tak včera dořešena reklamace ,tak celý víkend budu montovat Tatru stejnak má tady pršet .
Číslo 43.
Pokračujeme v kompletaci palubní desky.
325 + 9 = 334
-
Pokračujeme v kompletaci palubní desky.
325 + 9 = 334
-
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 07 úno 2022, 19:45, celkem upraveno 1 x.
Číslo 44.
Tatřička už má volant!
334 + 5 = 339
-
A celá fotoreportáž z dosavadní stavby ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_8_TA ... DeAgostini
-
Tatřička už má volant!
334 + 5 = 339
-
A celá fotoreportáž z dosavadní stavby ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_8_TA ... DeAgostini
-
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 07 úno 2022, 19:45, celkem upraveno 1 x.
Číslo 45.
-
Souhlasím, zatím nejtěžší. Krabičku spínače brzdových světel jsem musel v prostoru jejího usazení vypodložit zezadu čtverečkem fólie, protože normálně mi to při zkušebním zapojení na sešlápnutí pedálu brzdová světla nezapínalo. Jen když jsem uchopil celý pedál a zatlačil. Po vypodložení OK.
Čudlíky spínačů jsem na osičkách jistil lepidlem. Vše jsem také znovu cvičně zapojil, fakt to funguje.
-
339 + 14 = 353
-
-
Souhlasím, zatím nejtěžší. Krabičku spínače brzdových světel jsem musel v prostoru jejího usazení vypodložit zezadu čtverečkem fólie, protože normálně mi to při zkušebním zapojení na sešlápnutí pedálu brzdová světla nezapínalo. Jen když jsem uchopil celý pedál a zatlačil. Po vypodložení OK.
Čudlíky spínačů jsem na osičkách jistil lepidlem. Vše jsem také znovu cvičně zapojil, fakt to funguje.
-
339 + 14 = 353
-
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 07 úno 2022, 19:46, celkem upraveno 1 x.
Dnes doručena 15. zásilka, uvnitř žadný slibovaný model závodní Tatry 2-603 1:43. Nejraději bych jim balík vrátil zpět.
A na tom dodacím listě v zásilce máš psáno, že zásilka ten model obsahuje ?
Ne, ale na jejich stránkach je jasně napsáno s patnáctou zásilkou dárek.
A v mých objednávkách na deagostini.cz mám u 15 zásilky mimo jiné: Tatra rally model in scale 1:43
A v mých objednávkách na deagostini.cz mám u 15 zásilky mimo jiné: Tatra rally model in scale 1:43
Zdravím , tak dnes doručena také 15. zásilka ovšem bez modelu 1/43 ,zato přibalen šanon a omluvný dopis.