IXO Museum
Re: IXO Museum
Už je to nadějne: 2x Simplex, Mercedes V200 a Bugatti 57S 

Zatím 65, protože některá katalogová čísla už celkem dlouho nejsou vyrobena. Zvláštní je, že na seznamu na stránkách IXO některé vydané modýlky chybí. Pak tu ovšem máme reedice a varianty. Duesenberg SSJ 1933 je ve dvou barevných mutacích, možná i Isotta Fraschini Typo 8 1930 a Cadillac V16 Imperial pro zmenu existuje i v provedení s figurkou. Možná je anomálií víc, jsou i dealerska provedení, ale tím se budu zabývat, až budu mít vsechny v základní rade. Třeba Mercedes 260 je v kolekci tmavě zeleny, ale dealersky je v barvě pařížská modra 

Moc gratuluju. Já se taky musím dokopat k tomu, abych proštudoval, jak nakupovat přes ebay. Sice nemám (a nikdy jsem neměl) zdaleka ambice na celou kolekci, ale dva modely MUS a jeden původní Altaya bych vzal.
Díky! Tak držím palce, aby se to povedlo 

Nakupovanie na eBay nie je nič zložité ak ovládaš aspoň jeden cudzí jazyk. Jediné čo potrebuješ, a aj to nie nutnou podmienkou, je PayPal. A u toho PayPalu si musíš dať pozor iba na to, že ak za 12 mesiacov nezrealizuješ žiadnu platbu, tak zaplatíš poplatok "za vedenie", inak je zdarma aj keby si minul iba pár centov za rok
.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Přesně tak
. Když jsem viděl aktualizované stránky IXO, tak jsem si fofrem objednal další chybějící modýlek. Fotka je jenom ilustrační. Nákup jsem dlouho odkládal, protože vojenská auta normálka nesbírám, ale do serie patří. Teď už se nemůžu dočkat:

Formu mají, tak fakt nechápu, proč už není pro kolekci Museum vyrobený. Klidně bez slečny