TATRA 603
Re: TATRA 603
Zdravím kolegové ,tak včera odeslána zásilka T603 č.13 dnes doručena ale bez časopisů , volal jsem na zákaznické centrum ,mám
poslat fotku zásilky a reklamovat . Včera večer avízo na Škodovky ,dnes v přepravě ,zítra dodají zásilku č.8 ,to by mělo být č.15
a č.16 .No jsem zvědav co bude za další překvapení ? !!!.
poslat fotku zásilky a reklamovat . Včera večer avízo na Škodovky ,dnes v přepravě ,zítra dodají zásilku č.8 ,to by mělo být č.15
a č.16 .No jsem zvědav co bude za další překvapení ? !!!.
Nelíbí se mi, že jsou časopisy v krabici jen tak volně, nezatavené do fólie. Přes den nejsem doma a pošťák mi balíčky hází přes plot. Součástkám se nic nestane, ani když prší nebo sněží, ale nezatavené časopisy to nemusí přežít..
U mně balík v pořádku, akorát já platím kartou až po doručení, to triko jsem oželel. Jinak po namontování podvozku to vypadá krásně a je to strašně velké oproti mým 1/43
To ani nevím, že tam byla možnost platit kartou až po doručení.
Číslo 38, pravá stěna motorového prostoru a palivové hadičky.
291 + 4 = 295
-
291 + 4 = 295
-
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 07 úno 2022, 19:42, celkem upraveno 1 x.
Číslo 39, už významný pokrok, už stojí na všech čtyřech.
295 + 2 = 297
-
Akorát s tím počítáním dílů trošku váhám jak na to. Jasně, šroubky nepočítám, aršík s proužky lepicí pásky jsem počítal jako jeden díl. A co ty stojánky? Já je tedy nakonec počítat nebudu, protože to není součást T603.
-
295 + 2 = 297
-
Akorát s tím počítáním dílů trošku váhám jak na to. Jasně, šroubky nepočítám, aršík s proužky lepicí pásky jsem počítal jako jeden díl. A co ty stojánky? Já je tedy nakonec počítat nebudu, protože to není součást T603.
-
Číslo 40.
Začínáme s přístrojovou deskou a v počtu dílů jdeme přes 300.
297 + 15 = 312
- -
A celkový přehled stavby ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_8_TA ... eAgostini/
Začínáme s přístrojovou deskou a v počtu dílů jdeme přes 300.
297 + 15 = 312
- -
A celkový přehled stavby ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_8_TA ... eAgostini/
A mi stále nic nepřišlo. Jen výpisy o nezaplaceni. odeslán výpis o zaplaceni a stále nic. Plus tři telefonáty a a paní, že vše vše je v pořádku. jenom trpělivost.