TATRA 603

Odpovědět
EasyDaviD

Re: TATRA 603

Příspěvek od EasyDaviD »

Aha, tak to by vysvetľovalo, prečo mi v Kaleidoskope naskočili 2 nové čísla a omluvný dopis + omluvný darček - 4 magnetky (zatiaľ si ale nestrhli platbu z karty).
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak mám takový pocit,že není něco u De Agostini úplně v pořádku Vše totiž nasvědčuje tomu, že De Agostini nejspíš mlží údajným nezaplacením zásilek, ale ve skutečnosti prostě další čísla nejsou a to jak u kaleidoskopu ,tak tady u T603. U kaleidoskopu to začalo tím ,že v trafikách přeskočili dvě čísla 11a 12,která už předtím rozeslali předplatitelúm a v trafikách pokračovali čísly 13, 14, 15 a 16. Předplatitelé dostali zásilky normálně až do té s čísly 13 a 14,,ale další s čísly 15 a 16 už ne, protože už byly poslané do trafik. a tedy je nemají. Předplatitelúm tedy pozastavili další zásilky a zdůvodnili to údajným nezaplacením poslední zásilky. Není to nějaké divné ? Pravda je tedy asi někde úplně jinde. Nejsíš jde o to,že je o tyto časopisy s modely velký zájem na který v De Agostini nestačili reagovat a jednoduše je jich vydáno málo a snaží se to řešit tímto způsobem. Náhrává tomu i to ,že zatím nikde nejsou uvedeny další modely a datum jejich vydání !!! Jestli to tak je,jako že nejspíš ano, pak je to naprosto neseriózní přístup k zákazníkům.Nevím ,co si mám Já i ostatní o tom myslet,když mi po několika telefonátech a mailech,kdy jsem odeslal kopie dokladů o úhradě mi po několika dnech odepíšou, že děkují za zaslané doklady,které budou se zásilkou spárovány, zásilky budo znovu obnoveny a omlouvají se za vzniklé potíže .A druhý den příjdou dopisy s upomínkami a složenkami k zaplacení dlužné částky a ještě po několika dnech po tom je v zákaznické kartě je stále uvedeno,že je zasílání zastaveno z důvodu neuhrazení zásilky. Čemu má tedy člověk věřit ? A co bude dál, pokud dojde k nejhoršímu a po velkém nafouknutí bubliny tato bublina splaskne a vydávání bude předčasně ukončeno. Dobře v případě Kaleidoskopu prostě další modely nebudou.Ale co s Tatrou 603, ze které je zatím vydána přední náprava, motor se zadní nápravou a nějaké drobné díly? Snad k tomu nedojde, ale můžeme tomu po těchto zkušenostech věřit ?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Hlásím, že mi dnes bylo z karty staženo dalších 916,-Kč, tak snad se to zase dá do pohybu. Žádné upomínky jsem nedostal.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Upomínky dostávali Ti, co platí složenkou...

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Dneska byl ppdán balík, takže konečně je Tatta na cestě.

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím ,tak snad už se to rozjelo ,zásilka č. 13 je na cestě. Uvidíme jak na tom bude Kaleidoskop Škodovek?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No taaak. Klidně ať jedou pomaleji, jen ať nakonec dodají všechno.

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Hlavně ať je model kompletní ,týden nebo měsíc nehraje hlavní roly.!!!

petrinza

Příspěvek od petrinza »

Potvrzuji, Tatra na cestě, dojde zřejmě dnes a už jsem dostal avízo o odeslání kaleidoskopu 15 + 16.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak to máte tedy štěstí. Mě dnes přišla další upomínka k již zaplaceným zásilkám. Zaplaceno bylo 29.6. 2021....Kopie dokladú zaplacení poslány 14.7.2021....Na zákaznické kartě je částka stále neuhrazena....Dnes je 22.7. 2021....Prý mají poruchu systému....Nejspíš měli v De Agostini živelnou pohromu,nejspíš kombinaci bleskové povodně s hurikánem....

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/12 - 1/8“