TATRA 603
Re: TATRA 603
Tak po drobných problémech přidávám fotodokumentaci ze stavby čísla 29.
PZ kyvná polonáprava.
230 + 7 = 237
-
PZ kyvná polonáprava.
230 + 7 = 237
-
Zdravím , tak dnes došla čísla 31 až 34 ,v čísle 34 je už elektrifikace modelu ,no bude to zajímavé .A šanon zase není.
Zatím mi ještě další balíček nepřišel, tak jsem alespoň stihnul dostavět a hlavně přečíst číslo 30.
Zástěrka s logem Tatra je moc pěkná.
237 + 5 = 242
-
Zástěrka s logem Tatra je moc pěkná.
237 + 5 = 242
-
Víc než elektro by mně potěšilo kdyby se dokončil podvozek a konečně by stál na čtyřech kolech.
Na šanony jsem vznesl dotaz, tak uvidíme...
Tak já se těším i na elektro, zase to bude pestřejší. No, hlavně, že máme už tu kapotu z 1.čísla.
Tak já se těším i na elektro, zase to bude pestřejší. No, hlavně, že máme už tu kapotu z 1.čísla.
Zdravím ,jsem za poměl napsat č.31 druhá zástěrka +tlumič , č.32 a 33 komplet kola.
To se dalo tak nějak čekat, že když 31 bude dodělávka druhé strany, pak už musejí dát kola, tzn. 32-33 a že tedy to elektro je 34. To elektro 34 mě překvapilo, 31-33 jsem čekal. Ale co bude dál? Fakt jsem zvědavý.
Zdravím ,taky jsem předpokládal že budou části podlahy ,bylo by to logické ,v avízu na č.35 je další elektrika .
Zde odpověď z DeAgostini na můj dotaz. No, to jsme se tedy dozvěděli...
-
Dobrý den,
Jako objednavatel automaticky obdržíte pořadače na časopisy kolekce za speciální cenu 119 Kč. Budeme vám je zasílat v pravidelných intervalech. Váš první pořadač dostanete zdarma, je totiž jedním z 5 dárků pro objednavatele. Každý pořadač je určen na 15 čísel kolekce. Celkem vám zašleme v průběhu trvání kolekce 9 pořadačů.
S pozdravem tým Deagostini
-
Dobrý den,
Jako objednavatel automaticky obdržíte pořadače na časopisy kolekce za speciální cenu 119 Kč. Budeme vám je zasílat v pravidelných intervalech. Váš první pořadač dostanete zdarma, je totiž jedním z 5 dárků pro objednavatele. Každý pořadač je určen na 15 čísel kolekce. Celkem vám zašleme v průběhu trvání kolekce 9 pořadačů.
S pozdravem tým Deagostini
Číslo 31, pravá strana - štít brzdy, tlumič, zástěrka.
242 + 5 = 247
-
242 + 5 = 247
-