Modely TATRA 1:43

Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Modely TATRA 1:43

Příspěvek od Dali.B »

Na tom přírodním dřevě je to hezké. :)
E-bay je bez problémů, mám odtamtud hodně modelů, třeba by se Ti líbilo tohle, zjistil jsem, že Hino nedělal jenom AA :
https://www.ebay.de/itm/Norev-518813-Hi ... SwkxteTUDH

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Krásnou dakar Liazku vyrábí ACL , cena je dost vysoká, ale zase je to ruční limitovaná kusovka ;)
Světautíček je v pohodě, myslím, že se tam dá model předobjednat i nezávazně , model zaplatíš až ho bude mít na skladě
acl43001_04.jpg
acl43001_04.jpg (429.27 KiB) Zobrazeno 671 x

Matt

Příspěvek od Matt »

Díky kluci, dá se na Ebay platit kartou nebo jen přes PaYpal? Díky i za info ohledně světautíček, zkusím poptat jestli to jde předobjednat i nezavazně.
Na tu Liazku jsem taky koukal jen ta cena no :shock:

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Čo sa eBay týka, tak každý predajca to má inak. Ale vždy je to uvedené v sekcii možnosti platby, tak pred kúpou si to vždy skontroluj ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Viděli jste už první fotky Tatry Force - nosiče trub ze sběratelského klubu KADEN ??? Myslím fotky finálního modelu.
Co na to říkáte???

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím , no nějaké fotky jsou na Retro model , vypadá to dost hračkovitě a ty trubky mají s nad sílu stěny 8cm. Čím by to
svařovaly ??? No asi budeme muset počkat na skutečný model .

Matt

Příspěvek od Matt »

Nějaké fotky sem viděl a nevypadá to zle. Doufám, že mi ji Kaden už brzy taky pošle. Na Facebooku už se někteří dočkali.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já jsem něco viděl na fb a moc mě to nenadchlo. Pneumatiky strašně úzké oproti skutečnému vozu a hlavně světlomety a blinkry v této cenové relaci nálepkama :?:

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Takže už i Kaden to začal ojebávat ?? :shock:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Takže vybaleno! Až jsem měl trochu strach rozbalit balík. Poté, co jsem viděl nějaké fotografie, jsem byl přesvědčený tak 3:1, že model rozbalím, zase zabalím a pošlu do světa. Ale nakonec je mé zklamání nikoli obrovské, jak jsem se obával, ale jen mírné, takže si Tatru ponechám. Skutečnost vypadá přece jen lépe, než fotografie. Ano, širší kola jednomontáží by modelu určitě prospěly, ale nerazí to až tak, jak jsem se obával. Ty přední světlomety nálepkama mě vytáčejí, ale jak jsou na tom nosném rámu, tak se to také dá zkousnout. Jinak je model udělaný pěkně. Trubky, které nakoupili zřejmě někde v Hornbachu jsou spíše taková legrace. :D Model nemá krabičku, byl zabalen jen v bublinkách, zato má pěkné dřevo pod sebou. Ale raději bych bez dřeva a třeba s lepšími světlomety. Takže asi tak mé hodnocení. Zatím přikládám alespoň předběžné foto.
-
IMG_E8494.JPG
IMG_E8495.JPG
IMG_E8496.JPG
IMG_E8497.JPG

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“