Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
Popsat tento problém e-bayi, požádat o individuální řešení problému....hlavně, ať je to pořád "živé" (?)
Tak je to vyřešené a nakonec to dopadlo, jak jsem původně potřeboval.
Riskl jsem to a i přes varování Baye, že pokud stížnost zruším, nebude už mi možno pomoci, jsem to odklikl.
Dostal jsem se do kroku, kde mi záložka nabídla 3 možnosti :
1. Dohodl jsem se z prodejcem a problém ustal
2. Potřebuji na řešení s prodejcem více času
3. Další.....
Pod těmito možnostmi bylo okno, kam šlo vepsat upřesnění.
Napsal jsem do něj, že se prodejce zavázal vrátit mi 75 eur, pokud stížnost ukončím a odklikl to. Toto upřesnění se objevilo ve strukturovaném rozpisu průběhu stížnosti. Prodejci jsem poslal oznámení, že jsem stížnost stáhl.
A světe div se....za 3 hodiny mi přišlo oznámení od prodejce a zároveň od Pay Palu, že mi na účet letí domluvených 75 eur.
Ovšem jedna drobnost tu přece jen je. Rozdíl 1,30 Kč na kurzu mezi tím, když Vám Pay Pal bere a když vrací.
Kdybych tedy poslal model zpátky DHL-kem, přijdu o 2390 Kč poštovného a ještě o dalších 416 Kč na rozdílu kurzu.
Vracet model byl v tomto případě ekonomický nesmysl, kdybych jej teď prodával o 2800 Kč levněji, než jsem ho koupil, možná by nebyla o zájemce nouze i s těmi vadami které má, resp. měl. Něco už jsem opravil......
Časem opravím i to ostatní a zbyde na něm jen pár známek "šestnáctileté ojetiny".
Ale to třítýdenní sraní s tím.....
Riskl jsem to a i přes varování Baye, že pokud stížnost zruším, nebude už mi možno pomoci, jsem to odklikl.
Dostal jsem se do kroku, kde mi záložka nabídla 3 možnosti :
1. Dohodl jsem se z prodejcem a problém ustal
2. Potřebuji na řešení s prodejcem více času
3. Další.....
Pod těmito možnostmi bylo okno, kam šlo vepsat upřesnění.
Napsal jsem do něj, že se prodejce zavázal vrátit mi 75 eur, pokud stížnost ukončím a odklikl to. Toto upřesnění se objevilo ve strukturovaném rozpisu průběhu stížnosti. Prodejci jsem poslal oznámení, že jsem stížnost stáhl.
A světe div se....za 3 hodiny mi přišlo oznámení od prodejce a zároveň od Pay Palu, že mi na účet letí domluvených 75 eur.
Ovšem jedna drobnost tu přece jen je. Rozdíl 1,30 Kč na kurzu mezi tím, když Vám Pay Pal bere a když vrací.
Kdybych tedy poslal model zpátky DHL-kem, přijdu o 2390 Kč poštovného a ještě o dalších 416 Kč na rozdílu kurzu.
Vracet model byl v tomto případě ekonomický nesmysl, kdybych jej teď prodával o 2800 Kč levněji, než jsem ho koupil, možná by nebyla o zájemce nouze i s těmi vadami které má, resp. měl. Něco už jsem opravil......
Časem opravím i to ostatní a zbyde na něm jen pár známek "šestnáctileté ojetiny".
Ale to třítýdenní sraní s tím.....
CMC 1:18 Auto Union Typ D č. 14
CMC 1:18 Maserati Birdcage Chassis
Za 4500 Kč? Tady u nás?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore ty už se zbavuješ i kovových otvíráků AA
Libore, tohle je výjimka, AA vyhrazuji jen pro poválečné období, tyhle předválečné 30. léta, to je přece jen doména CMC.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jasan, já si říkal, že by jsi se nedal už jen na 1:43