IXO Classic Road Cars
Re: IXO Classic Road Cars
Díky za názor. Ještě nad tím budu badat
Jinak ve stejné zelené měl být v kolekci CLC290 Jaguar SS 1936, ale zda někdy bude, to není vůbec jiste. Poslední roky je produkce IXO těžko predvidatelna a vzhledem k vseobecne nechuti vydávat předválečné modýlky, tak spíš ne. Stejně by správně patřil série MUS .
Bohužel se rozšířil názor, že mezivalecna auta nikoho nezajímají. Dovoluji si oponovat. Co na trhu v kovu prakticky není, tak se nemůže prodávat. Většina kolekce IXO Museum je vyprodaná. Pokud by to bylo jinak, tak by byly skladem a ve sleve
Jinak ve stejné zelené měl být v kolekci CLC290 Jaguar SS 1936, ale zda někdy bude, to není vůbec jiste. Poslední roky je produkce IXO těžko predvidatelna a vzhledem k vseobecne nechuti vydávat předválečné modýlky, tak spíš ne. Stejně by správně patřil série MUS .
Bohužel se rozšířil názor, že mezivalecna auta nikoho nezajímají. Dovoluji si oponovat. Co na trhu v kovu prakticky není, tak se nemůže prodávat. Většina kolekce IXO Museum je vyprodaná. Pokud by to bylo jinak, tak by byly skladem a ve sleve
Koukám na výhled IXO na rok 2021 na miniauto.net. Samé aktualni zavodaky. To se tak dobře prodavaji
I na vánočním přání nemají nic jineho...
I na vánočním přání nemají nic jineho...
To vypadá nadějně. Jinak jsem s potěšením objevil, že rok výroby je už správně:
Aktuální nabídka v kolekci CLC mě fakt nebere. Držení palců už nepomáhá, tak zkusím čarovat. Přikládám modýlky, které by se mi líbily. IXO je vyrábělo pro vydavatelství Atlas, tak formy existují. Dřív to celkem fungovalo, tak se to třeba povede
Nejvíc se mi líbí Jaguar Mark IX, tak jestě přikládám fotky skutečného vozu. Mňam
Jaguary z této éry se mi taky líbí
Není to sice Jaguar, ale taky vypadá dobře:
Přiznávám, že se mi líbí a ke kolekci Jaguaru by se moc dobře hodil. Jinak je to opět reedice. Už byl světle zelený pod kódem CLC144. Budu na tím badat, ale myslím, že se rozhodnu celkem rychle