IXO Museum

Odpovědět
Stanley

Re: IXO Museum

Příspěvek od Stanley »

Hej, ale ixo je niekde úplne inde, ak pozriete čo momentálne produkuje pre Altayu (American Cars, mexické a brazílske série), deAgostini (kaleidoskop Škoda, ruské legendy), pre Salvat (argentínske série) atď.- to sú gejzíry noviniek a vývoja nových foriem, takže potom nečudo, že zanedbávajú osobáky sériíe CLC, MUS a PRX ... Takže nedá sa povedať, že ixo je neaktívne, len komerčne je zamerané trocha inde. No a tie náklaďáky ... no tak desaťročia sa v 1/43 zanedbávali a vznikla tam obrovská diera na trhu, tak teraz sa to kompenzuje. Lebo fakt je veľa maniakov na ťahače, náklaďáky a možno aj tie autobusy, tak im to doprajme. Ale hlavne, že ixo žije a jeho produkcia buráca... :) Ale všimnite si, že atlas tak nejak zakapal ...

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Kdyby těch tahačů dělali raději čtvrtinu, ale kompletní i s návěsem... :(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Se ctvrtinou souhlasím, ale neměli by zapomínat na sběratele klasiky z 20. a 30. let. Tvrzení, že zlaté období automobilu nikoho nezajímá, je podle mě blbost a vymluva mladochu. To za Perese seniora nebylo ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Bojoval jsem s tím, vážně, vím, že je to obehraná písnička, ale přemohlo mě to. Prostě to musím napsat. Po dvou dnech představen další. Ještě, že je nesbírám, to bych nezaplatil :) (slibuju, že je to můj poslední příspěvek k tahačům) :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Měl jsem na stejné téma odpoledne napsaný příspěvek, ale pak jsem to neposlal :D :D . K smíchu to není, ale stejně mě to pobavilo...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak jsem koukal na zmíněnou kolekci Altaya American Cars. Pokud by byla systematicky a v lepším provedeni u IXO, tak bych ty pekne modýlky asi dokázal sbírat. Problém je v tom, že vybírají od každého něco, pak chybí systém a v kolekci CLC je dlouhodobe guláš. Nebo to vidím spatne :?:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Americká klasika + americké tahače, to bude krásná kolekce. ;) :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

No jo, asi je to tak. Jdu se podívat po chybějících kouscích kolekce Museum 8-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Pokud by byla chuť, tak další formy do kolekce Museum jsou k mání. Pěkného Jaguara jsem našel v kolekci v kolekci Atlas, kterou určitě vyrábělo IXO:
Jaguar Mark IV. 3,5 litre.jpg
Jaguar Mark IV. 3,5 litre.jpg (106.71 KiB) Zobrazeno 338 x

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:
15 bře 2021, 19:32
Bojoval jsem s tím, vážně, vím, že je to obehraná písnička, ale přemohlo mě to. Prostě to musím napsat. Po dvou dnech představen další. Ještě, že je nesbírám, to bych nezaplatil :) (slibuju, že je to můj poslední příspěvek k tahačům) :)
Koukám, jak jsi statečný. Na FB byl představen další tahač a vydržel jsi to bez reakce 8-)

A bude ještě hur. Ve výhledu jsem objevil závodního Moskvice ve 3 provedenich :roll:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“