Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od Dali.B »

Goodwood XKC-052, ale nevím kdy. :)
Pokud bude sestava všech 4 závodních, tak už mi ty ostatní nedávají smysl a tímto bych akci CMC Jaguar ukončil. Snad příští rok.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Otto opět přinese něco do sbírky - Leden

sbarro-picasso-cup.jpg
sbarro-picasso-cup.jpg (161.22 KiB) Zobrazeno 215 x
¨
sbarro-picasso-cup (9).jpg
sbarro-picasso-cup (9).jpg (206.5 KiB) Zobrazeno 215 x
Sbírka modelů Citroën

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Autoart BMW 635 CSi bordeaux met. - dealerská verze
635_bord_7.jpg

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

Tak se povedlo :-)

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Snad....
Balík už byl v Rakousku podán na poštu včera večer. Ještě může být překvápko po vybalení.
Nechal jsem si poslat komplet fotodokumentaci, než jsem do toho šíleného kšeftu šel, tak doufám, že jsem nic nepřehlédl :)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

takže je ok?

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

To bohužel není.
Opět jsem na bayi narazil na dobytka. Tentokrát Muhammeda z Rakouska.
Fotky od něj samozřejmě udělané tak, že ní vidět nic.
Šrouby samozřejmě chyběly a ten primitiv to nepřiznal. Sice prostor mezi modelem a polystyrenem vycpal novinama, ale tak blbě že praskla přední SPZ.
Zadní tažné oko bylo ulomené a díl v krabici nebyl, takže je jasné, že muselo chybět už předtím - samozřejmě ani slovo o tom i přes konkrétní dotazy na poškození a výrobní vady.
A to nejhorší...
Na modelu někdo měnil přední okno. Ovšem než by nějaký umělec celý model rozebral (což jde u E24 parádně) a okno vytlačil zevnitř, ryl kolem šroubovákem a podle toho to vypadá. Poškodil i palubku. Zmrd se samozřejmě vymlouvá, že to udělala pošta. Napsal jsem mu že chci citelnou slevu z ceny. Pokud do zítřka neodpoví, tak to řeším přes bay a vyřádím se na něm, jak to půjde.
Malá ukázka toho, čemu bayoví zmrdi říkají "modell as new in excelllent condition".

Když náhodou něco prodávám a místní somráci mi předhazují, že "za tu cenu to můžu mít na bayi", tak jim říkám"...jo...si to tam kup...."
P.S. Možná, že "normální člověk" by ty škrábance ani neviděl, ale já holt mám cvičené oko.
20210308_162044.jpg
IMG_5175.JPG
IMG_5182.JPG
IMG_5183.JPG
Naposledy upravil(a) Lubos5340 dne 18 bře 2021, 14:25, celkem upraveno 1 x.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Kdysi jsem na eBay prodal jeden model do Německa za celkem nízkou cenu, protože měl poškození, které jsem samozřejmě přiznal v inzerátu. A ten němec se mi ozval, že by mi rád ještě něco doplatil, že poškození je tak nepatrné, že všichni by to na eBay prodávali jako "model v perfektním stavu". Tak mi pak opravdu ještě něco doplatil. Takže asi tak...

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Jasně...všichni nejsou křiváci. Ve spoustě nabídek prodejce třeba zdůrazňuje, že model má paintrush a snaží se ho i na fotit. Na 14 let starých modelech už prostě nějaké známky stárnutí jsou a já s tím při jejich koupi počítám.
Naopak na mne působí velmi nevěrohodně až odpudivě, když prodejce tvrdí, že model nebyl nikdy vyndán z krabice a je nový. Při představě, že by to byla pravda a tím pádem ani prodejce neznal skutečný stav modelu, který hibernuje 14 let ve skříni.... :(
Ovšem když v komunikaci prodejce napíše, že model nemá žádné poškození a je ve stavu jako nový, tak by to měla být pravda. A ne tohle.....
Je celkem podružné, že skoro vše půjde nějak opravit. Jde o to, že ten krám nestál zrovna málo a měl by tudíž být v pořádku.

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Lubos5340 píše:
15 bře 2021, 17:13
To bohužel není.
Opět jsem na bayi narazil na dobytka. Tentokrát Muhammeda z Rakouska.......

Takže smůla jako panelák..škoda. Nicméně přesně, jak je psáno. Pokud se do nějakých 48 hodin neozve s řešením, E-bay má nástroje, jak zatlačit.
Jestliže bylo placeno přes e-bay, je tu možnost, že peníze jsou ještě v jejich "depozitu", takže případná stopka obchodu je taky ve hře. Upřímně, jestliže jsem kupoval model "bez vad", nechci takovýto znehodnocený polotovar. Hodnota modelu je vniveč.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“