IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Díky! Tak to je super 8-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Podle dosavadních zvyklosti by už měl být nový katalog. Přiznávám, že se celkem bojím, co tam najdu, ale stejně se asi zeptam ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jo jo, mám stejný myšlenky a budu mít stejný obavy nový katalog otevřít - takhle zařízli před lety sérii La Storia (F1 Ferrari) - jeden rok v katalogu asi 6 modelů, během roku ticho po pěšině a v dalším katalogu už nic. Jestli jim budeš psát, zeptej se prosím výslovně ještě na toho Kellnera :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jasně, že se zeptam :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, tak mi jako odpověď, kdy něco bude, přišlo toto (je to z překladače google): "výroba je pozastavena jednoduše proto, že jsme neobdrželi dostatečné množství objednávek od hlavního distributora v Evropě, proto to v současné době výrobu neospravedlňuje. Věřím, že to v budoucnu vyjde." Super. :-( :-( :-(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, taky jsem dotaz poslal. Odpověď zatím nepřišla, ale už to vidím cerne. Jinak jsem názoru, že je to vymluva :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, oni ti taky pokaždý napíšou něco jinýho - no každopádně bych letos s ničím nepočítal. Holt nastuduju, jak nakoupit na ebay a doplním Cord a Bucciali - i když Bucciali nikdo neprodává.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak tu máme další odpověď:

Vážený pane,
vzhledem k tomu, že byl letos zrušen kvůli covidu 19. veletrh hraček v Norimberku, rozhodli jsme se nevytvářet pro tento rok nový katalog, protože se chystáme obnovit projekty, které jsme vloni oznámili, ale nebyli jsme je schopni dokončit kvůli výlukám v několika zónách výroby. Chcete-li mít přehled o nových modelech, navštivte obě naše stránky.
S pozdravem
Antonio Vaz

Řekl bych, že je stanovisko méně nepříznivé, ale žádná sláva ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Takže závěr - v blízké době (letos) s ničím pro nás nepočítám. Spousta výmluv, ale rally a tahače chrlí jako by se nechumelilo - viz třeba jejich facebook.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Přesně tak. Počkáme a uvidíme. Jejich vydavatelská strategie je značně nepruhledna :roll:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“