IXO Museum
Re: IXO Museum
XJ8 je bohužel reedice, ale přesto bych rád pořídil Jaguarům bratříčka. Před časem vyšel v kolekci Premium X fakt pěkný a je to kov. Je ještě sehnatelný a za podobné korunky jako v době vydání:
Mám choutky objednat modylek na store.premium-collectibles.com, ale dělá mi starost poštovné a clo. Neví nekdo 

Hmmm, tak to mám asi vyřešené. Diky 

Jaguar zatím nebude, ale objednan Tatraplan. Už se tesim. Možná by se hodil opravdu lépe do kolekce Museum
.
Jinak jsem bohužel zjistil, že aktuální černo oranžové krabičky CLC nejsou stalo barevne a i při mírném boční sluníčku sisuji. Taky dost často nejsou kvalitně složené. Ach jo, zřejmě chtějí ušetřt na obalu, aby udrželi nízko nasazenou cenu

Jinak jsem bohužel zjistil, že aktuální černo oranžové krabičky CLC nejsou stalo barevne a i při mírném boční sluníčku sisuji. Taky dost často nejsou kvalitně složené. Ach jo, zřejmě chtějí ušetřt na obalu, aby udrželi nízko nasazenou cenu

Tak mám docela depku, že nám MUS zařízli (nebyla by to první zařízlá série) Poslední čistý MUS byl před rokem a čtvrt Alvis. Letí to.
Mám podobné pocity, ale pořád doufám. Zatím mám cíl doplnit poslední chybějící kousky a občas si udělám radost modýlkem z kolekce CLC. Možná je o sérii Museum opravdu menší zájem, protože kromě nás tu už moc jiných nefnuka
.
Na druhé straně je fakt, že podobne desna situace je i na úseku periodickych tiskovin. AMS Classic je zrušeny a AutoTip Klassik se přesunul do kategorie youngtimeru. Ach jo

Na druhé straně je fakt, že podobne desna situace je i na úseku periodickych tiskovin. AMS Classic je zrušeny a AutoTip Klassik se přesunul do kategorie youngtimeru. Ach jo

Oni nemají problém zaříznout celou sérii - i dlouho rozjetou. Třeba LaStoria (F1 Ferrari) - v katalogu před lety bylo asi 6 modelů, následující rok nevyšel ani jeden a pak ticho po pěšině. Vydávali mraky modelů série Le Mans - současné i historické - už pár let nic. Dokonce i ty traktory, které rozjeli, brzy skončily, tuším po 6 modelech. Zdá se mi, že to s celým IXO jde s kopce a jak už jsem tu psal, připomíná mi to agónii Matchboxu.
Kurnik, aspoň ty tři T41, na které mají formy ještě mohli stihnout
!!!
Kurnik, aspoň ty tři T41, na které mají formy ještě mohli stihnout

Pevně věřím, že nám Royalky udělají. Za rok 2017 taky nebylo nic a ještě se kolekce hezky rozjela
Jinak hlasim, že byl právě doručen Tatraplan. Je fakt paradni:

Jinak hlasim, že byl právě doručen Tatraplan. Je fakt paradni: