IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

XJ8 je bohužel reedice, ale přesto bych rád pořídil Jaguarům bratříčka. Před časem vyšel v kolekci Premium X fakt pěkný a je to kov. Je ještě sehnatelný a za podobné korunky jako v době vydání:
Jaguar XJS Shooting Break 1983.jpg
Jaguar XJS Shooting Break 1983.jpg (61.08 KiB) Zobrazeno 402 x

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Mám choutky objednat modylek na store.premium-collectibles.com, ale dělá mi starost poštovné a clo. Neví nekdo :?:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To je za dolary z Číny, tam bude ještě i DPH.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, tak to mám asi vyřešené. Diky :!:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jaguar zatím nebude, ale objednan Tatraplan. Už se tesim. Možná by se hodil opravdu lépe do kolekce Museum 8-) .

Jinak jsem bohužel zjistil, že aktuální černo oranžové krabičky CLC nejsou stalo barevne a i při mírném boční sluníčku sisuji. Taky dost často nejsou kvalitně složené. Ach jo, zřejmě chtějí ušetřt na obalu, aby udrželi nízko nasazenou cenu :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak mám docela depku, že nám MUS zařízli (nebyla by to první zařízlá série) Poslední čistý MUS byl před rokem a čtvrt Alvis. Letí to.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Mám podobné pocity, ale pořád doufám. Zatím mám cíl doplnit poslední chybějící kousky a občas si udělám radost modýlkem z kolekce CLC. Možná je o sérii Museum opravdu menší zájem, protože kromě nás tu už moc jiných nefnuka ;) .

Na druhé straně je fakt, že podobne desna situace je i na úseku periodickych tiskovin. AMS Classic je zrušeny a AutoTip Klassik se přesunul do kategorie youngtimeru. Ach jo :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Oni nemají problém zaříznout celou sérii - i dlouho rozjetou. Třeba LaStoria (F1 Ferrari) - v katalogu před lety bylo asi 6 modelů, následující rok nevyšel ani jeden a pak ticho po pěšině. Vydávali mraky modelů série Le Mans - současné i historické - už pár let nic. Dokonce i ty traktory, které rozjeli, brzy skončily, tuším po 6 modelech. Zdá se mi, že to s celým IXO jde s kopce a jak už jsem tu psal, připomíná mi to agónii Matchboxu.
Kurnik, aspoň ty tři T41, na které mají formy ještě mohli stihnout :-( !!!

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Pevně věřím, že nám Royalky udělají. Za rok 2017 taky nebylo nic a ještě se kolekce hezky rozjela :)

Jinak hlasim, že byl právě doručen Tatraplan. Je fakt paradni:
Přílohy
IMG_20210126_110233.jpg

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Vypadá dobře!
Mám ho odložený ve Světě Modelů.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“