TATRA 603
-
Re: TATRA 603
Horentní je kolik? 2 500 USD a více?
Taky ale nezapomenout, že po T603 zas taková hořečnatá globální poptávka nebude. Je to přinejlepším "jen ze zajímavých vozů" východního bloku. Navíc mimo ČSSR skoro nebyl, pokud se nemýlím.
Taky ale nezapomenout, že po T603 zas taková hořečnatá globální poptávka nebude. Je to přinejlepším "jen ze zajímavých vozů" východního bloku. Navíc mimo ČSSR skoro nebyl, pokud se nemýlím.
Např. 3000 liber.
Ale byl. A hlavně dnes je.
Určitě by se na tom neprodělalo, ale to je jedno.
Ale byl. A hlavně dnes je.
Určitě by se na tom neprodělalo, ale to je jedno.
Ono se to dá pojmout i z jiného úhlu pohledu - který více ikonický model z CZ produkce stavět, když ne T603? Sice to sám nestavím, ale nad první Felicií bych se hodně zamýšlel..
Ještě by se jich pár našlo : T77, T87. Možná i T600, ale oproti Tatraplanu už raději tu T603. A nepohrdnul bych ani T613.
Škodovky by mě nezlákaly.
Škodovky by mě nezlákaly.
No a jsme u toho, Tatrovky jsou prostě na špici zájmu, ale osobně bych raději předválečný dvanáctiválec Jestliže byl původní názor kolegy, že T603 netáhnou, nevím, co by mělo z tuzemské produkce táhnout více.
https://www.idnes.cz/auto/historie/cesk ... y_erp/foto
Zdravím ,dnes další čísla 9 a10 ,jen vylepším barevně značku baterky ,myslím že byla žlutomodrá. Mám objednáno Premium ,ty doplňky nutně potřebuji. Jinak dobry, Čauky jdu makat.
A co říkáš na tu opravu? Prý jsme číslo 2 stavěli zbytečně.
Zdravím ,no myslím že z jejich vývoje to asi taky někdo dává do kupy ale je tak rok před námi a vychytává výrobní chybičky ,což by bylo dobré. Jinak už mám smontováno i s barvením baterek a klaksonu v chromu.
Číslo 10, převodová skříň a startér.
Potěšilo mě, že 3 hlavní součástí převodové skříně jsou opravdu kovový odlitek.
Jen ozubená kolečka a hřídele uvnitř chybí.
-
Potěšilo mě, že 3 hlavní součástí převodové skříně jsou opravdu kovový odlitek.
Jen ozubená kolečka a hřídele uvnitř chybí.
-