IXO - Tatra
Re: IXO - Tatra
Taky má zimní obuti. Možná čeká sněhovou nadilku 

Nevím, na fotkách je to blbe vidět. Rozhodně bude u IXA hezčí obal a taky jiná cena 

O obal, jestli bude hezčí nebo méně hezký, by mi až tak nešlo, ale myslím si, že IXO má tak nějak úplně jinou sběratelskou hodnotu než kultovka.
Pořídil jsem další "šestsettrojku"
Možná proto, že stavba T603 1:8 od DeA bude ještě běh na dlouhou trať.
Možná mě tímto směrem popostrčil Tatraplan od IXO, který už je na obzoru.
Ale hlavně se naskytla před pár dny možnost vydražit tento již nesehnatelný modýlek IXO CLC090 na Aukru za solidní peníz.
Nakonec jsem ho vydražil za 691,-Kč + 90,- za poštu. To je, myslím, z dnešního pohledu velmi přijatelná cena.
Modýlek je perfektní, jako nový, krabička jen mírně omšelá, velká spokojenost. A přece jen k těm dvěma černým T603, které již mám, je toto krásné zpestření.
Jen to typové označení, jak ho má IXO uvedené na podstavci, raději ponechám bez komentáře.
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/TATRA_ ... _IXO_1_43/
-

Možná proto, že stavba T603 1:8 od DeA bude ještě běh na dlouhou trať.
Možná mě tímto směrem popostrčil Tatraplan od IXO, který už je na obzoru.
Ale hlavně se naskytla před pár dny možnost vydražit tento již nesehnatelný modýlek IXO CLC090 na Aukru za solidní peníz.
Nakonec jsem ho vydražil za 691,-Kč + 90,- za poštu. To je, myslím, z dnešního pohledu velmi přijatelná cena.
Modýlek je perfektní, jako nový, krabička jen mírně omšelá, velká spokojenost. A přece jen k těm dvěma černým T603, které již mám, je toto krásné zpestření.
Jen to typové označení, jak ho má IXO uvedené na podstavci, raději ponechám bez komentáře.

-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/TATRA_ ... _IXO_1_43/
-
To je cena, za ktorú by si ju nekúpil ani keď bola ešte normálne v predaji. Gratulujem, pekný úlovok.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Jak to vlastně vypadá s modely 613-3, Speciál, Laudanet, Sanitka...
Od uvedení T613-1 už uběhla celá dekáda a od té doby...
Má to celé jen nepatrnou pihu na kráse.
Den před tím se na Aukru vydražila Tatra 77 černá, IXO MUS015 za cenu jen málo převyšující 1.100,-Kč.
A ta mi bohužel utekla.
Tu jsem chtěl hlavně, takže tato T603 byla nakonec taková trochu náhražka za tam tu nepovedenou akci.
Nicméně prodej této originál MUS015 za tuto cenu nebrání jinému spekulantovi, aby její hnědou FOX variantu nabízel na Aukru za 4.500,-
Den před tím se na Aukru vydražila Tatra 77 černá, IXO MUS015 za cenu jen málo převyšující 1.100,-Kč.
A ta mi bohužel utekla.
Tu jsem chtěl hlavně, takže tato T603 byla nakonec taková trochu náhražka za tam tu nepovedenou akci.
Nicméně prodej této originál MUS015 za tuto cenu nebrání jinému spekulantovi, aby její hnědou FOX variantu nabízel na Aukru za 4.500,-

Buďme rádi za Tatraplán.Fricoolinek píše: ↑13 pro 2020, 21:17Jak to vlastně vypadá s modely 613-3, Speciál, Laudanet, Sanitka...
-