Necháváte si krabice od modelů?

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět

Ano.
17
94%
Pouze polystyrenové, papírové s blistrem ne.
0
Žádná hlasování
Ne.
1
6%

Celkem hlasů: 18

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

U 1/43 je ta situace asi celkem jasnější, nicméně jak jste na tom u 1/18? Je to poněkud objemnější záležitost, která prostorové nároky sbírky poměrně navyšuje.

Musel to někdo z vás řešit dokonce třeba i pronájmem nějakého prostoru, protože v by tě už to fakt nešlo?

BaRT
Site Admin

Re: Necháváte si krabice od modelů?

Příspěvek od BaRT »

Kamarád ma vše v obalech s oknem... ve vitrínkách jen co ma bez oken (Otto atd)
Sbírka modelů Citroën

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

Nevim, to mi přijde poněkud neestetický se přiznám.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

I když mi na stavu krabice až tak zásadně nezáleží, bez krabice je pro mě model neakceptovatelný.

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Dali.B píše:
11 pro 2020, 07:24
I když mi na stavu krabice až tak zásadně nezáleží, bez krabice je pro mě model neakceptovatelný.
Samozřejmě, pro další případný prodej je to záruka optimálního zabalení a přepravy. Navíc jde o "součást" opravdu kompletního modelu. :) Originální obal může dělat až 40% celkové hodnoty.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A pro mě je existence krabice i jedním z ukazatelů, jaký má dotyčný k modelům vztah, jak s nimi zachází atd..

jau

Příspěvek od jau »

Zbieram hlavne 1:18 a s miestom je fakt problém. Vitríny zaberajú veľa miesta a aj to v nich mám len cca 60% modelov. A krabice, to už ani nehovorím. Mám ich všade. Pod posteľou, pod stolom, na skrini, v skrini... a už to fakt zavadzia aj mne. Sa divím, že to manželka ešte toleruje.
Istú dobu som mal odložené všetky krabice. Ale už som sa dostal na 100% úložného priestoru. Ak si kúpim nejaký nový model, tak niečo musí preč. Nie je iná možnosť. Takže postupne vyhadzujem krabice od lacnejších modelov. Nechám si už len obaly od limitiek a drahších modelov.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“