Abrex - nové modely

Odpovědět
TomasR

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od TomasR »

Speed píše:Nejak sa mi zdá,že vydať katalog pre 25 modelov je dosť zbytočné :shock:
Třeba jich tam bude o mnoho víc, a ono i teď je jich o mnoho víc, nevím přesně, ale jen doma jich okolo 70 v 1:43 mám. :)

TomasR

Příspěvek od TomasR »

Tak Abrex místo aby něco vymýšlel, tak nalepí prasátka a srdíčka na fabii a roomster a hned tu jsou 3 nové modely. :(

carabo

Příspěvek od carabo »

K tým polepom sa radšej nevyjadrujem. Radšej sa opýtam či niekto nevie či Abrex predstavil aspoň niejaký prototyp modelu. Ak áno poprosím o foto. A celkovo ma zaujíma či mal s čím vôbec isť Abrex do Norimbergu.

TomasR

Příspěvek od TomasR »

carabo píše:K tým polepom sa radšej nevyjadrujem. Radšej sa opýtam či niekto nevie či Abrex predstavil aspoň niejaký prototyp modelu. Ak áno poprosím o foto. A celkovo ma zaujíma či mal s čím vôbec isť Abrex do Norimbergu.
Abrex v Norimberku měl opět všechny V3Sky, tj. fekální vůz, valník, sklápěčku a skříň - vše v několika modifikacích. Dále z novinek v 1:18 Škoda L&K 110 Combi a L&K Voiturette.

A jinak kompletní svojí řadu z novinek nic.

carabo

Příspěvek od carabo »

Fantázia pretrhli sa. Keď si človek pozrie čo všetko ponúkajú iný výrobcovia a koľko je tam nedokončených prototypov ešte niekde uprostred vývoja tak sa mu nechce veriť. A Abrex zase nič. Je to hanba.

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Já čekám jen na jedno auto od Abrexu a to je Rapid :evil: mamča měla červenýho takže bych ho chtěl jako takovou vzpomínku a pořád nic... a nepochybuju že by o něj zájem byl! Stejně tak bych bral zelenou 120 LS tu měl zase děda.... snad se dočkám
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

Ondra

Příspěvek od Ondra »

vrkuboy píše:Já čekám jen na jedno auto od Abrexu a to je Rapid :evil: mamča měla červenýho takže bych ho chtěl jako takovou vzpomínku a pořád nic... a nepochybuju že by o něj zájem byl! Stejně tak bych bral zelenou 120 LS tu měl zase děda.... snad se dočkám
Obávám že se toho modelu jen tak nedočkáme, avizován od 2007 a prototyp ani neexistuje.

Ta 860 mně těší, počkám si však na uzavřenou verzi.

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

To je k zbláznění! Vždyť by stačilo lehce upravit tu 120L a LS je na světě a to nemluvě o dalších verzích řady 105-120. ty změny nejsou tak markantní aby to byl problém... moc krásná by byla 120 LS s chromovým orámováním těch čtyř kulatych světel takzvaně "dřez". Hergot to mě štve :(

Přesně takovou žabičku měl můj děda
(nefunkční link odstraněn adminem)

a tahle chromka by byla jako model krásná
(nefunkční link odstraněn adminem)
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

carabo

Příspěvek od carabo »

Ja čakám za 110L a tá už prototyp má no len neviem kde ta žaba u Abrexu na prameni sedí. To není možne takto naťahovať. To nemôže byť ťažké vyrobiť model. To je ozaj niekto strelený u Abrexu alebo možno aj u Škodovky.

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

vrkuboy píše:To je k zbláznění! Vždyť by stačilo lehce upravit tu 120L a LS je na světě a to nemluvě o dalších ...
Tuším, že se ta 120 s chromováním nazývala Škoda 120 GLS, jakožto ten "nejluxusnější" model škodovky, ještě výše než 120 LS. Nevíte, co měla GLSka navíc, kromě toho chromu? Takový otáčkoměr, tuším, mělo i LSko...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“