nOstalgia
-
Re: nOstalgia
máš to pekné
Busto: z ktorého modelu Saviemu sa oplatí vychádzať pri prerobení na Aviu? Tvôj bol pôvodne zo série Altaya v blistrí?
Mne sa ináč zdá,že samotná strecha Avie Furgon sa líšila od Saviemu tým,že za kabínou vodiča bol zlom,ostatná časť bola vyššia.
Mne sa ináč zdá,že samotná strecha Avie Furgon sa líšila od Saviemu tým,že za kabínou vodiča bol zlom,ostatná časť bola vyššia.
Ano mas pravdu, ale original Aviu Furgon som nenasiel a tento Saviem je jej najviac podobný a samozrejme tu zohrala nemalu ulohu aj cena modelu na prerobenie. Ako som uz uviedol musim vychadzat s toho co mamm moentalne k dispozicií a nahradi to chybajuce cs modely, ktoré nik nevyrába. Na spracovanie este caka Tatra 613, Garde, Rapid, Liaz, 110R a pod . Základ tvorí hracky KDN.
busto píše:Ano mas pravdu, ale original Aviu Furgon som nenasiel a tento Saviem je jej najviac podobný a samozrejme tu .../quote]
Tak přeju hodně štěstí do přestavby. A pak určitě ukaž fotky.
Na prestavbu na Furgon je asi lepšie ako základ použiť Saviem SG2 Michelin 1:43. Tiež som si jeden kúpil práve na prerobenie. Len škoda tej plachty na boku (diery po nej sa budú musieť zatmeliť) a tiež tých žltých svetiel, ale čo už keď Furgon Policie od FoxToys bol trochu pridrahý na prestavbu
.
(nefunkční link odstraněn adminem)
LeonCupraR dúfam prepáči, že som použil jeho fotku
(keď tak vymažem), ale nie som momentálne doma aby som nafotil svoj model (s prestavbou som ešte nezašal, nemám čas
).

LeonCupraR dúfam prepáči, že som použil jeho fotku

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
BTW: Nevíte někdo, jaký byl smysl těch žlutých francouzských světel? Méně oslňovaly? 

Naposledy upravil(a) Fricoolinek dne 27 led 2010, 15:44, celkem upraveno 1 x.
Co vím tak žluté světla jsou účinější v mlze, jinak netuším.
Žluté světlo nebo žluté brýle zostřují barvy a tvary-zkus juknout za šera přes žluté sklo a budeš překvapen 

Horúce novinky z Ruska.
Horúce novinky z Ruska.
-
no, tak 2107 určite jedna zaparkuje aj u mňa - kedy má vyjsť oficiálne, nevieš náhodou? Alebo sa spoľahnem na Čínu a bude to tu mesiac pred uvedením do predaja?