nOstalgia
Re: nOstalgia
Asi u Autocultu pochopili, že máme naše auta rádi a když nám něco vyrobí, tak to prodají.
Škoda, že se té Tatry 805 H+Z nechytili u Premium Classixxs.
Škoda, že se té Tatry 805 H+Z nechytili u Premium Classixxs.
Zdravím kolegové , dnes došel model Škoda Populár Special Sport od AC ,nemám mu co vytknout ,nic nakřivo ,neupatláno a přední okno nádherně sedí .Zamne jeden z nejlepších modelu.
Bezva zpráva! Gratuluji k úspěšnému nakupu
Tak to gratulujem, pretože ja som ešte nevidel ani jednu fotku, kde by mal tento Popular mriežku chladiča OK (buď nakrivo prilepená, alebo odlepená, alebo blbo poohýbaná), to budeš asi prvý, ktorý ju má tak ako má byť. Práve kvôli tej maske stále váham, či ho objednať, či nie.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Zdravím ,kupoval jsem u pana Prantnera ve Světě autíček,ale čekal jsem skoro dva měsíce .Jinak díky.
Dôležité je, že sa čakanie oplatilo
Tak som ho nakoniec vzal. Nemám až také veľké šťastie ako ty - maska je na jednom mieste odlepená, ale našťastie iba trošku - všimnem si to iba ak to hľadám . Takže vcelku spokojnosť - bál som sa, že to môže dopadnúť horšie.
Spolu s Popular Special Sport som vzal aj Aero 50 Dynamic Sodomka a je to fakt poriadny a krásny kus auta .
Spolu s Popular Special Sport som vzal aj Aero 50 Dynamic Sodomka a je to fakt poriadny a krásny kus auta .
Bezva ulovek! Modýlky klasickych aut z 20. a 30. let uz moc firem nedělá. V poslední době je to už celkem vzacnost
Čiastočne máš pravdu, hlavne čo sa kovu týka. V resine ale je z čoho vyberať, len tá cena a veľký risk, že v akom stave ti príde + výrobné obmedzenia technológie (niečo je detailne krásne spravené, no iné - okná, podvozok - je až neskutočne "hračkárske", obzvlášť k cene).
Ale ja to mám "jednoduchšie", lebo zbieram prevažne CZ autá + to čo ma niečím zaujalo = moc toho na výber nemám . Obzvlášť keď Abrex už sa kvôli "divišovskej" kvalite akceptovať proste nedá a z Číny toho už moc nového asi nebude. Tak to aspoň sem-tam niečím zachráni AutoCult, prípadne niečím novším IXO/Norev/i-Scale/SSM. Aj keď napríklad teraz nové Tatra T805 Hanzelka + Zikmund a Laurin & Klement FCR od AutoCultu kupovať nebudem, lebo T805 je zpredu tvarovo úplne mimo (niečo ako predviedol Premium Classixx / Schuco s T138 / T148) a L&K je spracované proste ako resin - podvozok strašný + blatníky mali radšej urobiť z leptu a nie z hrubého resinu, škoda no
Ale ja to mám "jednoduchšie", lebo zbieram prevažne CZ autá + to čo ma niečím zaujalo = moc toho na výber nemám . Obzvlášť keď Abrex už sa kvôli "divišovskej" kvalite akceptovať proste nedá a z Číny toho už moc nového asi nebude. Tak to aspoň sem-tam niečím zachráni AutoCult, prípadne niečím novším IXO/Norev/i-Scale/SSM. Aj keď napríklad teraz nové Tatra T805 Hanzelka + Zikmund a Laurin & Klement FCR od AutoCultu kupovať nebudem, lebo T805 je zpredu tvarovo úplne mimo (niečo ako predviedol Premium Classixx / Schuco s T138 / T148) a L&K je spracované proste ako resin - podvozok strašný + blatníky mali radšej urobiť z leptu a nie z hrubého resinu, škoda no