Největší nedodělek...
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Největší nedodělek...
Teď jsi mě trochu vylekal, hned jsem šel zkontrolovat svoji Scuderii z řady Elite - vše vpořádku 

Detail, toto je 360 CS 

Tak tady jsou ty detaily toho, podle mě, zmršeného Cutlass Supreme od Exact Detail. Ty odpadlé líšty jsem nefotil, ty se dají lehce vrátit zpět.
Patrné zblízka: špatně posazený softtop, "fuka" při pohledu ze zadu
(nefunkční link odstraněn adminem)
Nedoléhání patrné i z pohledu ze předu a navíc mezera mezi rámem dvěří a kapotou
Dále jinak tvarovaná "díra" pro levé zrcátko, nesedí tam 100%. To v pravo je v pořádku.
Kypanec stříbrné barvy na topu, je i z druhé strany na stejném místě
Nedolíhající rám předního skla. to sklo je vůbec nějaké divné, jakoby bylo posazené níž. Ze předu jdou vidět přichycení pro zpětné zrcátko a sluneční clony. A víku kufru něco při otevírání vadí
A konečně vytlačené lepidlo z pod dveřních lišt. Ale ty vem čert.
Patrné zblízka: špatně posazený softtop, "fuka" při pohledu ze zadu
Nedoléhání patrné i z pohledu ze předu a navíc mezera mezi rámem dvěří a kapotou
Dále jinak tvarovaná "díra" pro levé zrcátko, nesedí tam 100%. To v pravo je v pořádku.
Kypanec stříbrné barvy na topu, je i z druhé strany na stejném místě
Nedolíhající rám předního skla. to sklo je vůbec nějaké divné, jakoby bylo posazené níž. Ze předu jdou vidět přichycení pro zpětné zrcátko a sluneční clony. A víku kufru něco při otevírání vadí
A konečně vytlačené lepidlo z pod dveřních lišt. Ale ty vem čert.
Tak jsem zkoumal fotky toho Cutlasse na stránkách výrobce, nabízí je tam ve vysokém rozlišení a tak se mi zdá, že většina toho, co mě na tomhle modelu zarazilo, tak je vidět i na oficiálních fotkách
Tak nevím, jsem tak náročný
zkusím pohledat nějaká kvalitní fota reálných vozů.

Často zde řešíme že jiná edice je trochu vylepšenější, nebo také změněná k horšímu.
Dnes mi přišel viz poslední přírůstky 2CV Pařížské Taxi Maisto 1/18.
Je to Maisto takže kvalita ala jejich standard, zase je to limitka jen pro Francii, docela koukavá tak jsem jí za 29 euro vzal na spestření
Model Maisto jsem naposled kupoval stejný jen jinou verzi (šedý a závodní) v letech 1999 a 2000
Takže jak Maisto pokročilo za 10 let?
Původní model i když do kufru není vidět měl umístěnou rezervu .... dnes se šetří proto místo rezervy jen trn v podlaze, řekl jsem dobrá je to zavřená verze není tam vidět...
Původní Maisto 2CV na svou dobu mělo látkové potahy:

Je krize, tak se potahy nevedou a zbude pouze klasická 2CV lavice
To bych ještě vzal, ale poslední pecka je že Maisto přestalo dávat přední okna
Takže opravdu když Low End tak pořádný

Jedno okno naštěstí mam, v jednom předešlém ještě v době hojnosti mělo Maisto jedno navíc
Druhé a potahy hold dodělám ...
Jinak obal se zlepšil, již je plastový nejen podstavec ale i vrchní strany jako AA Norev atd...
Dnes mi přišel viz poslední přírůstky 2CV Pařížské Taxi Maisto 1/18.
Je to Maisto takže kvalita ala jejich standard, zase je to limitka jen pro Francii, docela koukavá tak jsem jí za 29 euro vzal na spestření

Model Maisto jsem naposled kupoval stejný jen jinou verzi (šedý a závodní) v letech 1999 a 2000

Takže jak Maisto pokročilo za 10 let?
Původní model i když do kufru není vidět měl umístěnou rezervu .... dnes se šetří proto místo rezervy jen trn v podlaze, řekl jsem dobrá je to zavřená verze není tam vidět...
Původní Maisto 2CV na svou dobu mělo látkové potahy:
Je krize, tak se potahy nevedou a zbude pouze klasická 2CV lavice

To bych ještě vzal, ale poslední pecka je že Maisto přestalo dávat přední okna

Takže opravdu když Low End tak pořádný

Jedno okno naštěstí mam, v jednom předešlém ještě v době hojnosti mělo Maisto jedno navíc

Jinak obal se zlepšil, již je plastový nejen podstavec ale i vrchní strany jako AA Norev atd...
Sbírka modelů Citroën
No hlavně, že obaly jsou čím dál tím kvalitnější. Za chvíli budou tvořit většinu ceny modelu. - Jako parfémy. 

Nejspíš vědí že jejich modely kupují především rodiče dětem.To se nesmí člověk divit, že považují látkový potah nebo okno, které jde jednoduše urvat za házení perel sviním.
Ty musíBaRT píše:Takže můžu být rád že nechají světla