TATRA 603
Re: TATRA 603
No tedy pánové, dokud vycházely škodovky a žigulíky, nechávalo mě to naprosto v klidu. Ale tohleto !!!
Co mám udělat abych odolal...
Co mám udělat abych odolal...
Vem to, jsou to fakt krásné věci a postupně předplatné to tak bolet nebude
Sbírka modelů Citroën
Mám také obavy z té délky dodávání - vždyť je to více jak na 4 roky.
Dnes je nejistá doba, co když to mezitím krachne...
Dnes je nejistá doba, co když to mezitím krachne...
Barte, co máš všechno rozjeto Ty, na kolika Citroenech pracuješ? Těch vyšlo celkem dost..
měl sem výhodu že první vyšla kachna co šla koupit hotová.
Měl jsem jí v ruce ve FOXU, je to fakt úžasné, vše funguje a pojem detail je úplně jinde...
Zase sem viděl ten rozměr, když sem jí mohl koupit už se avizoval ve Francii DS (což by mě stálo raketu na poštovném: co číslo to +10 euro)
Tak jsem tohle měřítko už nebral. Stejně tak jsem se předtím nepouštěl do 1:12 (OTTO citroen SM, Z Models 2CV atd)
zůstanu u 1:18 a 1:24 kde ted vycházejí dva až tři měsíčně)
Měl jsem jí v ruce ve FOXU, je to fakt úžasné, vše funguje a pojem detail je úplně jinde...
Zase sem viděl ten rozměr, když sem jí mohl koupit už se avizoval ve Francii DS (což by mě stálo raketu na poštovném: co číslo to +10 euro)
Tak jsem tohle měřítko už nebral. Stejně tak jsem se předtím nepouštěl do 1:12 (OTTO citroen SM, Z Models 2CV atd)
zůstanu u 1:18 a 1:24 kde ted vycházejí dva až tři měsíčně)
Sbírka modelů Citroën
Jo, jasně, když to vyjde v zahraničí, je to kvůli poštovnému o ničem.
A koupit kompletní nesestavený set časopisů třeba na eBay, to jsou také rakety.
A koupit kompletní nesestavený set časopisů třeba na eBay, to jsou také rakety.
Tak tohle mě dost rozhodilo. Jako model za ty peníze v takovém měřítku a oni nejsou schopni udělat černou linku. Už jsem byl nad 603 skoro rozhodnutý, ale teď zase váhám...