To máš určitě návěs od Š 706, od Liazu by měl jít použít bez problémů, mně jde za T815 6x6 i Liaz 6x4.
Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Jj je to trambus s návěsem ČSAD Plzeň.Člověk by řek že když jsou oba modely od PC že to půjde dohromady.Ale ono vlastně o nic nejde....
-
Tatra T148 NTt 6x6 Tahač návěsů 1972, Premium ClassiXXs 1:43
http://www.modely-auticka.cz/cs/premium ... -1972.html
http://www.modely-auticka.cz/cs/premium ... -1972.html
Už máte někdo doma T 148UDS? Já mám objednanou tu vojenskou verzi.
Zdravím
Dnes mi prišla 148 uds požiarnická. Je pekná len si neviem zvyknúť na to, že je požiarnická. Neviem sa nikde dopátrať, či také niečo vôbec existovalo v reále.
Dnes mi prišla 148 uds požiarnická. Je pekná len si neviem zvyknúť na to, že je požiarnická. Neviem sa nikde dopátrať, či také niečo vôbec existovalo v reále.
Podľa všetkého T148 UDS hasičská bola, viď príspevok priamo od ModelsNavigatoru na ich FB - https://www.facebook.com/modelsnavigato ... 2624729519 . Len je to fotka už s modernizovanou kabínou strojníka.
Mne sa teda ušla tá "pôvodná" žltá, za čo som veľmi rád, ale ak by som ju nemal, šiel by som do hasičskej
Mne sa teda ušla tá "pôvodná" žltá, za čo som veľmi rád, ale ak by som ju nemal, šiel by som do hasičskej
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
A jak tedy vypadá z těch nových forem ta kabina, usazení skel, rámečky kolem oken atd jak jsem se tady nedávno ptal. Podle fotek se mi to moc nezdá.
Na tej mojej je to nie veľmi. Vyzerá ako keby bolo okno väčšie a bolo prilepené zvonku o kabínu, smerom ku okrajom v rohoch okno dosť prečnieva. Lemovanie čiernou okolo okien je dosť slabo viditeľné.
Hmm… už na těch fotkách se mi to nezdálo.
Já fakt asi ty nové formy oželím, já raději drobnou proporční nepřesnost starých forem, ale kvalitnější dílenské zpracování.
Já fakt asi ty nové formy oželím, já raději drobnou proporční nepřesnost starých forem, ale kvalitnější dílenské zpracování.
Áno, zdá sa, že je trochu širšie, ale na fotke to vyzerá horšie, než to v skutočnosti je.
No, čo s týka "starej" a "novej" formy, nech sa rozhodne každý ako chce, len pridám pár fotiek z FB na porovnanie (síce aj T138, ale pre porovnanie tvarov to nevadí): Škoda, že neviem v ktorej skupine na FB, ale niekto tam dával porovnanie všetých troch - Atlas / stará / nová forma, škoda, že som si ju neuložil.
Popravde som veľmi rád, že zo "starej" formy nemám ani jednu
No, čo s týka "starej" a "novej" formy, nech sa rozhodne každý ako chce, len pridám pár fotiek z FB na porovnanie (síce aj T138, ale pre porovnanie tvarov to nevadí): Škoda, že neviem v ktorej skupine na FB, ale niekto tam dával porovnanie všetých troch - Atlas / stará / nová forma, škoda, že som si ju neuložil.
Popravde som veľmi rád, že zo "starej" formy nemám ani jednu
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek