IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

To tak o tom jsem vubec nepremyslel, ze bych koupil jen jeden. Od prvniho pohledu do katalogu bylo jasne, ze do vitriny pujdou oba. Spis mam cukani jeste prikoupit bilou verzi od Altayi.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Třeba nám ji ještě taky udelaji :lol:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jsem fakt zvědavý, který ze čtveřice bude první. V Macau zřejmě běží čas jinak, tedy podobne jako jinde v Cine, tak si myslím, že ten nejméně chteny. Ty katalogove modýlky v novych barvách jsou jenom upravené fotky skutečných aut, ale La Licorne vypadá celkem defintivně. No, aby mu to nebylo líto: jasně, tesim se na něj taky :D.

Z výrobního závodu v Bangladéši jsem zrovna velkou radost neměl, ale teď je to spíš výhoda. Ten hnusný virus tam zatím nezavital, tak pevně věřím, že se jich dočkáme a možná celkem brzy. Jinak jsem pro pobavení zaznamenal, že katalog IXO 2020 je opět Part 1 :P

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

V predobjednavkach jsem našel níže uvedený Mercedes 230D Cabriolet. Zvláštní je, že není v kódu MUS ani CLC, ale v úplně jiném. To je nějaká nová kolekce :?:
Přílohy
Mercedes 230 Cabriolet W153 1939.jpg

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Mas odkaz? A jak se ta serie jmenuje?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Odkaz teď nemám, ale našel jsem to ráno bez názvu kolekce na svetauticek.cz :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:
31 led 2020, 06:36
Přesně tak, katalog asi bude směrodatnější. Jinak balíček mi přišel, 540K v pořádku, jen místo 770K mi dali nějaký úplně jiný model, tak jsem to poslal zpět - a holt se mi to truchu protáhne.
Už máš Mercedes 770K Cabriolet? Jsem zvědavý na Tvůj nazor :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Už ho mám, od čtvrtka. Je super. Sice černej, ale dost velkej, aby na něm bylo něco rozeznat i ve vitríně.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bezva. Je to opravdu poradny kus auta. Moc se mi líbí kombinace černého laku a vínove červené kuze :) .

Jinak by mě moc zajímal důvod, proč byl zařazen do kolekce CLC. Podstavec má úplně atypický, ale zjevně má blíž k edici Museum, protože není ve sklonu. Jsem fakt zvědavý, jak se to bude vyvíjet dal. Možná to není špatne, neboť i chaos má prý svůj rad a směřuje k aktivite 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

IXO aktualizovalo stránky, ale nic, co by stálo za řeč (aspoň pro mě :-) )

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“